
İklimlendirme Zirvesi 2026
Türk Markaları Milano'da Uluslararası İlginin Odağı Oldu
Panel Radyatör Seçiminde Doğru Isı Kaybı Yaklaşımı
Yıl Boyu Helikopter İnişleri için Açık Alan Isıtması
|
Ertuğrul Yörük Oybirliği ile XPS Derneği’nin Yeni Başkanı Seçildi![]()
Türkiye’de ısı yalıtımı bilincinin yaygınlaştırılması ve yalıtımda AB standartlarında ileri teknoloji ürünlerin kullanımının sağlanması yoluyla vatandaşların bütçelerinin, ülke ekonomisinin ve çevrenin korunmasını misyon edinen XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, 3. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Derneğin yeni Başkanı B-PLAS Pazarlama ve Satış Müdürü Ertuğrul Yörük oldu. XPS Derneği genel merkezinin bulunduğu Yalıtım Plaza’da, 22 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilen 3. Olağan Genel Kurul’da derneğin Yönetim Kurulu Başkanlığı’na B-PLAS Pazarlama ve Satış Müdürü Ertuğrul Yörük oybirliği ile seçildi. ERYAP Genel Müdürü Emrullah Eruslu ise oybirliği ile Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
İlk genel kurulunu 2006 yılında yaparak resmi olarak faaliyete başlayan XPS Derneği, Türkiye’de ulusal ve uluslararası standartlara uygun üretim yapan Ekstrude Polistiren Isı Yalıtım Levhası üreticilerini bir çatı altında topluyor. Ülkemizdeki yalıtım bilinci eksikliği, kalitesiz üretim ve haksız rekabete karşı mücadele eden XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, beş yılı aşkın süredir sektöre ve kamuoyuna yönelik bir bilgilendirme kampanyası yürütüyor.
Önümüzdeki dönemde faaliyetlerini hız kesmeden sürdürecek olan derneğin Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yörük, ülkemizdeki 17 milyon konutun yüzde 90’ının yalıtımsız olması nedeniyle her yıl ortalama 7.5 milyar doların havaya savrulduğuna dikkat çekti. Yörük, ısıtma ve soğutma giderlerinde en az yüzde 50 tasarruf sağlamasının yanı sıra hava kirliliği ve küresel ısınmaya karşı da savaş açan çevreci ürün XPS’in, ısı yalıtımı için ideal bir malzeme olduğunu anlatmaya devam edeceklerini açıkladı.
İlginizi çekebilir... Alarko Carrier'dan yeni nesil ısı pompası lansmanı ve bayi buluşmasıAlarko Carrier, İzmir Marriott Hotel'de düzenlediği lansman ve eğitim organizasyonunda; İzmir ve İstanbul bürolarına bağlı bayileriyle bir araya g... İmbat, Rooftop ile işletme giderlerinde (OPEX) %29'a varan tasarruf sağlıyorMühendislik analizlerine göre; İmbat Rooftop Üniteleri, geleneksel Chiller ve Klima Santrali (AHU) kombinasyonlarına kıyasla ilk yatırım maliyetlerind... Samsung'dan 24 saatte klima kurulumu ile 'Yaza Merhaba' kampanyasıMayıs ayı sonuna kadar samsung.com'dan alınan seçili klimaların kurulumu Samsung yetkili servis ekiplerince teslimattan sonraki 24 saat içinde hız... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.