
Bırakabilmeyi Bilmek...
Türk Markaları Milano'da Uluslararası İlginin Odağı Oldu
İdeal nem dengesinin, daha sağlıklı iç mekanlar oluşturmaya katkısı
Yapay Zeka, Mühendisliği İçten Dışa Nasıl Yeniden Şekillendiriyor?
Bosch Home Comfort Group'un, Yeni "Cool" Mobil Klima Serisi
|
AFS, İstanbul’daki Yeni Tesislerini Hizmete Açtı![]()
Hava kanalı pazarında faaliyet gösteren AFS, pazar taleplerine daha etkin ve hızlı cevap verebilmek amacı ile İstanbul Beysan Sanayi Sitesi’nde inşa ettiği yeni tesislerini tamamlayarak hizmete açtı.
AFS Genel Müdür Yardımcısı Bahadırhan Tari, yeni AFS tesislerinin havalandırma pazarının ürüne ve hizmete dayalı her türlü ihtiyacını tek çatı altında topladığını ifade etti.
Depolar, iki adet eğitim salonu, bir adet atölye, her türlü teknik donanıma sahip olan 1 adet konferans salonu ve showroom’u ile havalandırmaya taze bir soluk getirdiklerini söyleyen Tari, “ Yeni tesisimizde faaliyete başladık. Müşterilerimize bundan sonra daha hızlı, etkin ve zamanında hizmet verebilmek adına tüm çabamızla çalışacağız. AFS’nin yenilenen yüzü, Ankara’daki yeni merkez ve üretim tesislerinin ardından İstanbul’a da taşındı. Artan iş hacmi ve her geçen gün çeşitlenen ürün yelpazesi, AFS’nin yatırım yapmasına yol açtı. Çağın gereklerine adapte olabilme adına hızlı bir yatırım süreci içine giren AFS, İstanbul Beysan tesislerinde yurtiçi ve yurtdışı pazarlara yönelik olarak hizmet verecek. Tesisimiz bünyesinde satış ve pazarlama faaliyetlerinin yanı sıra, eğitime destek olabilme adına atölye ve eğitim salonları da unutulmadı” diye konuştu.
İnşaat sektöründe yaşanan gelişimin ve beraberinde havalandırma alanında görülen pazar artışının, gerek hizmet gerekse üretim kapasitesinde artışı gerekli kıldığını belirten Tari, “İçinde bulunduğumuz ortam bizi yatırım yapmaya zorladı. Gelecek için yapılan öngörülerimiz doğrultusunda gerek teknolojik gerekse fiziki yatırım süreci devam edecek. İhtiyaçların arttığı ve çeşitliliğin sürekli geliştiği günümüzde AFS de geleceğe yatırım yapmaya devam edecektir. Yatırımlarımızın ne denli yerinde ve gerekli olduğunun farkındayız. Amacımız, alanımızda bizi liderliğe taşıyacak olan basamakları emin adımlarla tırmanmaktır” şeklinde konuştu.
İlginizi çekebilir... Yaz aylarında artan gürültü, yaşam alanlarında akustik konfor ihtiyacını öne çıkarıyorODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Turan, yaz aylarında kapalı alan kullanımının artmasıyla birlikte ses yalıtımının daha fazla önem ka... Gökçe Brülör, Türkiye'nin enerji maliyetini, 100 Milyon Dolar azaltmayı hedefliyorGökçe Brülör Yönetim Kurulu Başkanı H. Ahmet İlhan, Gökçe Brülör'ün bugüne kadar ürettiği 135 bin brülörün yaklaşık 35 bininin hâlen çalışır duru... Hisense Türkiye'nin Ticari Direktörlük görevine Ekin Doğan Çomak getirildiHisense, Türkiye operasyonlarındaki yapılanmasını güçlendirmeye devam ediyor. Tüketici elektroniği sektöründe 25 yılı aşkın satış, pazarlama ve ticari... |
|||||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.