
Bırakabilmeyi Bilmek...
Türk Markaları Milano'da Uluslararası İlginin Odağı Oldu
İdeal nem dengesinin, daha sağlıklı iç mekanlar oluşturmaya katkısı
Yapay Zeka, Mühendisliği İçten Dışa Nasıl Yeniden Şekillendiriyor?
Bosch Home Comfort Group'un, Yeni "Cool" Mobil Klima Serisi
|
Gedik Döküm ve Vana Newcast 2011’den Verimli Görüşmelerle Döndü![]()
Gedik Döküm ve Vana, 28 Haziran- 2 Temmuz tarihleri arasında Düsseldorf’ta düzenlenen dünyanın döküm alanındaki en önemli fuarlarından Gifa-Metec-Therm Process-Newcast Fuarı’na katıldı. Sakarya Hendek 2. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yeni yatırımıyla birlikte döküm kapasitesini artırarak ihracat hedefini yükselten Gedik Döküm ve Vana, standını ziyaret eden hedef odaklı, konusunda uzman yetkililer ile yaptığı görüşmeler sayesinde gelecek dönem iş potansiyelleri ve yatırım projeksiyonu konusunda önemli veriler edindi.
Başta ihtisas fuarları olmak üzere yurtdışında ve yurtiçinde pek çok fuara iştirak ettiklerini, Almanya merkezli uluslararası fuarların firma açısından her zaman farklı bir önemi olduğunu söyleyen Gedik Döküm Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Kurt, ilk defa katıldıkları bu fuarda beklentilerin üzerinde bir ilgiyle karşılaştıklarını söyledi. Kurt, “Gelişim ve değişimlerin yaşandığı bir dönemde artık tüketicilerin zihninde farklı bir konum ve değer yaratabilen işletmeler pazardaki paylarını koruyabilmekte ve ilerleme kaydedebilmekteler. Gedik Holdig olarak Sakarya 2. Organize Sanayi Bölgesindeki yatırımlarımızla ilgili olarak Gifa-Metec-Therm Process- Newcast Fuarı’nda yeni teknoloji ekipmanları inceleme ve dünyanın birçok yerinden firmalara ulaşma imkanı yakaladık. Böylelikle şu anda yapımı devam eden tesisimizin en yüksek kalitede ve en verimli şekilde çalışması için yapılan bütün çalışmalar daha da hızlandırılmış oldu” dedi.
Gedik YTÜ’nün Düzenlediği AMPT 2011’e Sponsor Oldu
Gedik Holding 13-16 Temmuz tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi’nin İstanbul Hilton Oteli’nde ev sahipliği yaptığı Uluslararası Malzeme ve İşleme Teknolojileri Konferansı ve Fuarı AMPT 2011’e altın sponsor oldu.
Etkinlik kapsamında Gedik Kaynak ve Gedik Döküm ürünlerinin sergilendiği fuarda, aynı zamanda bu yıl 24-25 Ekim tarihlerinde Gedik Eğitim Vakfı ve Türk Kaynak Teknolojisi Akademisi ev sahipliğinde Antalya’da düzenlenecek olan Uluslararası Kaynak Konferansı AWST 2011’in de tanıtımı yapıldı. www.awst2011.com
Etkinliğin açılış töreninde Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, AMPT Konferans Başkanı Profesör Dr. Faruk Yiğit ve sponsor firmalardan THY’nin Genel Müdürü Temel Kotil ile bir araya gelen Gedik Holding CEO’su Dr. Mustafa Koçak, konferans kapsamında bir de bildiri sundu.
“Anahtar Teknoloji Kaynak: Yapısal Kaynaklar, Kaynağın bugünü ve yarını” başlıklı sunumda Koçak, sanayide kaynak teknolojisinin anahtar bir teknoloji olduğunun altını çizdi. Otomotiv, uçak, hava ve basınçlı kapların kaynaklanabilirliğinden ve yeni gelişmelerden söz eden Dr. Koçak kaynakta karşılaşılan çatlak, kalıntı gerilim gibi sorunların önüne geçmek için alınabilecek önlemlere değindi.
İlginizi çekebilir... Yaz aylarında artan gürültü, yaşam alanlarında akustik konfor ihtiyacını öne çıkarıyorODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Turan, yaz aylarında kapalı alan kullanımının artmasıyla birlikte ses yalıtımının daha fazla önem ka... Gökçe Brülör, Türkiye'nin enerji maliyetini, 100 Milyon Dolar azaltmayı hedefliyorGökçe Brülör Yönetim Kurulu Başkanı H. Ahmet İlhan, Gökçe Brülör'ün bugüne kadar ürettiği 135 bin brülörün yaklaşık 35 bininin hâlen çalışır duru... Hisense Türkiye'nin Ticari Direktörlük görevine Ekin Doğan Çomak getirildiHisense, Türkiye operasyonlarındaki yapılanmasını güçlendirmeye devam ediyor. Tüketici elektroniği sektöründe 25 yılı aşkın satış, pazarlama ve ticari... |
|||||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.