
ICCI 2011’de EİE’ye İki Ödül Birden![]()
![]()
Türkiye’nin en büyük enerji ve çevre fuar ve konferansını düzenleyen sektörünün lider kuruluşu Sektörel Fuarcılık, 15-16-17 Haziran 2011 tarihlerinde 17. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nı (ICCI 2011) İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirdi. Türkiye’de ilk defa verilen olan enerji Oscar’ları “Enerji Ödülleri 2010” ICCI 2011 kapsamında sahiplerini buldu. ICCI Organizasyon ve Danışma Komitesi tarafından belirlenen adaylar, enerji sektöründe faaliyet gösteren ve farklı kategorilerde, şirketler, kamu kurumları, akademisyenler ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinden oluşan 64 ödül verildi.
EİE Genel Müdürü M. Kemal Büyükmıhçı’ya Onur Ödülü Verildi
ICCI 2011 kapsamında düzenlenen ‘Enerji Ödülleri 2010’ ödül töreninde enerji sektörüne yaptıkları katkılar ve olumlu çalışmalar sebebiyle verilen Onur Ödülleri de sahiplerini buldu. Yurt genelinde enerji verimliliği bilincini sağlamak ve yaygınlaştırmak adına yürüttükleri tüm çalışmalar ve projeler başta olmak üzere, yenilenebilir enerji alanında gerek kaynak tespiti ve gerekse mevzuat çalışmalarına gösterdikleri yoğun katkılarından dolayı Elektrik İşleri Etüt İdaresi Genel Müdürü M. Kemal Büyükmıhçı, ‘Enerji Ödülleri 2010’ kapsamında takdim edilen Onur Ödülü’nün sahibi oldu. Düzenlenen görkemli ödül töreninde Büyükmıhçı ödülünü, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın elinden aldı.
Ödül töreninde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Metin Kilci, EPDK Başkanı Hasan Köktaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin Çimen, Enerji İşleri (Emekli) Genel Müdürü Budak Dilli, Elektrik İşleri Etüt İdaresi Genel Müdürü M. Kemal Büyükmıhçı, TÜRKOTED Başkanı Özkan Ağış, ETKB Enerji İşleri Genel Müdür Vekili Mustafa Çetin ve İTO Enerji Komisyonu Başkanı Ata Ceylan’a da Onur Ödülü verildi.
EİE, Enerji Piyasalarına Katkı Ödülü’nün de Sahibi Oldu
‘Enerji Ödülleri 2010’ kapsamında düzenlenen ödül töreninde EİE’ye bir ödül de Enerji Piyasalarına Katkı Ödülü olarak sunuldu. Yine başta enerji verimliliği alanında yürütülen projeler olmak üzere, yenilenebilir enerji kaynaklarına yönlendirme konusunda gösterdikleri önemli katkılarından dolayı EİE Genel Müdür Yardımcısı Erdal Çalıkoğlu ödülün sahibi oldu. Çalıkoğlu’na ödülünü EPDK Üyesi Celal Ustaoğlu takdim etti.
EPDK Doğal Gaz Piyasası Daire Başkanlığı Enerji Dağıtımı Grup Başkanı Haktan Yozgatlıgil, TürkPower İsmet Turan, Murat Erener, ODTÜ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Prof. Dr. Osman Sevaioğlu, TBMM Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, Kayseri ve Civarı Elektrik A.Ş. Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci, TBMM 23. Dönem Milletvekili Ali Bayramoğlu, Dr. Murat Gidiş, EİE Genel Müdür Yardımcısı Erdal Çalıkoğlu, EPDK Elektrik Piyasası Dairesi Başkanı Ahmet Ocak ise, Enerji Piyasalarına Katkı Ödülü’nü alan değerli isimlerdi. Enerji sektöründe ilk defa verilen ve bundan sonra her yıl ICCI Fuarı ve Konferansı kapsamında dağıtılacak Enerji Oscar’ları, enerji sektöründe projeleri ve şirketlere moral kaynağı olmaya devam edecek.
İlginizi çekebilir... Toshiba Yetkili Satıcıları 2025 Sezonuna HazırToshiba markası satış eğitimlerine büyük bir hızla harika bir giriş yaptı. İstanbul, İzmir ve Adana bölgelerinde düzenlenen eğitimlere Toshiba yetkili... TLC Klima, Antalya'da Üç Bayisinin Yenilenen Showroomlarını AçtıGree'nin Türkiye Temsilcisi TLC Klima, Antalya'daki üç bayisinde showroom konseptini yenileyerek bölgedeki kurumsal görünümünü ve stratejisini... İzocam, İSO 500'de Bu Yıl da Yerini Aldıİzocam Genel Direktörü Murat Savcı, "İzocam olarak, çevreye duyarlı üretim anlayışımızla sektörümüze değer katarken, her yıl olduğu gibi bu yıl da... |
||||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.