
Bırakabilmeyi Bilmek...
Türk Markaları Milano'da Uluslararası İlginin Odağı Oldu
İdeal nem dengesinin, daha sağlıklı iç mekanlar oluşturmaya katkısı
Yapay Zeka, Mühendisliği İçten Dışa Nasıl Yeniden Şekillendiriyor?
Bosch Home Comfort Group'un, Yeni "Cool" Mobil Klima Serisi
|
Dizayn Grup 200 Bayisini Antalya’da Ağırladı![]()
28-30 Ocak 2011 tarihleri arasında Dizayn Grup , Yurtiçi ve Yurtdışından gelen toplam 200 bayisini Antalya Belek’te 5 yıldızlı bir otelde ağırladı. Yapılan toplantıda Dizayn Grup,yeni ürün serisinin bayi lansmanını yaptı. Türkiye’nin tüm illerinden bayilerin katıldığı bu organizasyona Yurtdışından da Rusya, Azerbaycan, Ukrayna, Suriye, Pakistan, Gürcistan, Ermenistan ve İran gibi ülkelerin bayileri katıldılar.
Mir Holding CEO’su İbrahim Mirmahmutoğulları’nın yaptığı açılış konuşması ve sunumun ardından, Dizayn Grup , yapılan toplantıda yeni ürün serisini ilk defa bayilerine sundu.Sahnede sergilenen özel dans gösterisi eşliğinde yeni ürün serisi ilk defa Genel Müdür Yardımcıları Hakan Özdemir ve Savaş Ekmen tarafından görsel olarak sunuldu.
Bayiler ayrıca 2011 yılı Mart ayında pazara satışa sunulacak yeni özel ürün serisini iki ayrı showroom’da gezerek özel sergileme alanında görme ve inceleme fırsatını buldular. Yeni ürün tanıtımının ardından 2011 yılı hedefleri, bu yıl hayata geçirilecek bayi portalı sistemi, yeni kalite sistemi gibi bayileri ilgilendiren yenilikler anlatıldı. Organizasyon, toplantılar sonrası yapılan Gala yemeği ile son buldu. Oldukça neşeli geçen akşamda bayilerimizle birlikte Dizayn Grup yöneticilerimiz bir arada sıcak bir ortam içinde neşeli bir gece geçirdiler.
İlginizi çekebilir... Yaz aylarında artan gürültü, yaşam alanlarında akustik konfor ihtiyacını öne çıkarıyorODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Turan, yaz aylarında kapalı alan kullanımının artmasıyla birlikte ses yalıtımının daha fazla önem ka... Gökçe Brülör, Türkiye'nin enerji maliyetini, 100 Milyon Dolar azaltmayı hedefliyorGökçe Brülör Yönetim Kurulu Başkanı H. Ahmet İlhan, Gökçe Brülör'ün bugüne kadar ürettiği 135 bin brülörün yaklaşık 35 bininin hâlen çalışır duru... Hisense Türkiye'nin Ticari Direktörlük görevine Ekin Doğan Çomak getirildiHisense, Türkiye operasyonlarındaki yapılanmasını güçlendirmeye devam ediyor. Tüketici elektroniği sektöründe 25 yılı aşkın satış, pazarlama ve ticari... |
|||||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.