
MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT'ta İhracatçı Firmalarımız Başarıyla Yer Aldı
COPA Isı Sistemleri: Geleceğe Güven Veren Yeşil Dönüşüm Yolculuğu
44. MCE-Mostra Convegno Expocomfort, Küresel Başarıyla Sona Erdi
Buhar Odası ve Isı Borusu ile Isı Yönetimi
Yıl Boyu Helikopter İnişleri için Açık Alan Isıtması
Warmhaus Glowa'yı Yurtiçi Pazara Sundu
|
WIN Fuarları’nın 2. Fazı Avrasya İmalat Endüstrisini Avrupa ile Buluşturdu![]()
WIN Fuarları’nın 2. Fazı sektörden 74 dernek ve organizasyonun desteğiyle İstanbul’daki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde 17-20 Mart 2011 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Bu yıl da WIN Fuarları; otomasyon, elektrotek ve hidrolik& pnömatik konularıyla ilgili yeni ürünlerin ve fikirlerin endüstri profesyonellerine, özellikle de Türk ve Avrasya pazarlarına sunulmasında ideal platform görevi gördü. Fuar, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çin, Çek Cumhuriyeti, Mısır, Fransa, Almanya, Yunanistan, Hindistan, İtalya, Güney Kore, Hollanda, Romanya, İspanya, Güney Afrika, Tayvan’ın aralarında bulunduğu 18 ülkeden çok sayıda katılımcıyı ağırladı.
ZVEI Otomasyon Departmanı Genel Müdürü (Almanya Elektrikli Cihaz ve Elektronik Üreticileri Derneği) Reinhard Hüppe Alman katılımcılar adına konuştu: ‘’WIN yine Alman katılımcılar arasında büyük rağbet gördü. Katılımcılar daha geniş standlar istediler ancak ne yazık ki boş alan kalmamıştı. Bu durum fuarın ne kadar talep gördüğünü açıkça gösteriyor. Alman fuar pavyonunun %30’u fuara ilk kez katılıyordu. Önümüzdeki yıl iki yeni salonun açılmasıyla birlikte fuarın alan kapasitesi daha da artacak.’’
İspanya ve Bulgaristan kendi ülkelerine ait pavyonlarıyla fuara ilk kez katılan ülkelerdi. AMEC (İhracatın Teşvik Edilmesi ve Uluslararasılaştırma Derneği) uluslararası tanıtım sorumlusu Jose Luis Gonzalez; İspanyol firmalarının; yüksek kaliteli ve düşük fiyatlı ürünleri nedeniyle Türkiye pazarına ilgi duyduklarını ve her yıl daha fazla şirketle katılmayı hedeflediklerini belirtti. Bulgaristan da ülke pavyonuyla ilk kez katılan ülkelerden biriydi. Şirketlerin fuara olan ilgisi her geçen yıl daha da artıyor ve organizatör Hannover Messe Bilişim 2012’de iki yeni salonun açılacak olduğunu bildirdi. Bu yeni salonlar sayesinde katılımcıların daha büyük stand talepleri karşılanabilecek ve fuar daha fazla şirketi ağırlayabilecek.
WIN – Endüstri Dünyası, 2012 yılında yine 2 kısım halinde düzenlenecek. 1. Fazı’nda Metal Workıng, Welding, Surface Treatment ve Materials Handling sektörleri aynı çatı altında bir araya getirilecek ve bu etkinlik 2-5 Şubat 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 2. Fazı’nda ise Otomasyon, Electrotech ve Hydraulic & Pneumatic sektörleri bir araya getirilecek ve bu etkinlik, 29 Mart – 1 Nisan 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Fuarın her iki bölümü de İstanbul Büyükçekmece’de bulunan TÜYAP fuar alanında yapılacak.
İlginizi çekebilir... CF Ashgabat 2026, Türkmenistan'da Kapılarını AçtıSo Fuar tarafından organize edilen CF Ashgabat 2026-Uluslararası İnşaat ve Enerji Fuarı, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta bugün kapılarını ... Boiler Summit 2026: Karar Vericileri ve Saha Uzmanlarını Bir Araya Getiriyor17-18 Haziran tarihlerinde Makina Hangar'da gerçekleşecek Boiler Summit'te, teknik performans odağında iki gün boyunca alanında uzman isimleri... İzocam, Bayileriyle "Köklerimiz Bir, Gücümüz Birlikte" Mottosuyla Antalya'da Buluştuİzocam, 26'ncı Uluslararası Bayi Toplantısı'nı Antalya'da gerçekleştirdi. "Köklerimiz Bir, Gücümüz Birlikte" mottosuyla düzenlen... |
|||||||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.