
Hoşça Kalın...
Türk Markaları Milano'da Uluslararası İlginin Odağı Oldu
Veri Merkezlerinin Yükselişi ve Soğutmanın Stratejik Önemi
Plazmonik Fotonik Teknolojisi İç Mekan Hava Temizliğine Yeni Bir Yol Sunuyor
|
İSKİD, EUROVENT'TE BAŞKAN YARDIMCILIĞI STATÜSÜNDE TEMSİL EDİLECEK![]()
İSKİD 2013-2014 Yönetim Kurulu Başkanı ve FRITERM Genel Müdürü Naci Şahin, 2018 yılında İSKİD adına Avrupa EUROVENT Derneği Başkanı olmak üzere 1. Başkan Yardımcılığına seçildi.
Fransa'nın Versay şehrinde 19 Mayıs 2017 tarihinde yapılan EUROVENT 60. Genel Kurulunda Dernek Başkanı Alex Rasmussen'in başkanlığı bir yıl daha uzatıldı ve birinci başkan yardımcılığına önümüzdeki yıl EUROVENT Başkanı olmak üzere İSKİD adına Naci Şahin seçildi. Avrupa Birliği’nde iklimlendirme sektörü ile ilgili standart, kanun, yönetmelik gibi dokümanların hazırlanmasında en etkin kurum olan EUROVENT’e İSKİD 2000 yılında üye oldu. Bu tarihten itibaren dernekte giderek artan bir etkinliğe sahip olan İSKİD, bu sayede uluslararası ilişkilerini giderek güçlendirdi. EUROVENT’in toplantılarına düzenli katılım sağlayarak, sektörle ilgili Avrupa Birliğinde çıkarılacak ya da çıkarılmış olan yönetmelikler hakkında Türk Üreticilerin görüşlerini ileterek normların şekillenmesine katkı sağladı ve üye standartlarını Avrupa Birliği normlarına taşıma konusunda etkin faaliyetler yürütmeye devam ediyor. Naci Şahin’in başkan yardımcılığı ve önümüzdeki sene başkan olması ise Türkiye’nin, Avrupa İklimlendirme Sektöründeki önemine işaret ediyor.
İlginizi çekebilir... VALVE WORLD EXPO 1-3 Aralık 2026 Tarihleri Arasında Düsseldorf'ta DüzenlenecekEndüstriyel dönüşümün en yeni anahtar teknolojileri "" VALVE WORLD EXPO, 1-3 Aralık 2026 tarihleri arasında Düsseldorf Fuar Alanı'nın 1 ... Taşyapı Bulgar Vakfı Projesi'nde Form Endüstri Ürünleri İklimlendirme Çözümleri Tercih Edildiİstanbul Şişli'de hayata geçirilen Taşyapı Bulgar Vakfı'nın etkinlik alanının iklimlendirme ihtiyacı için Form Endüstri Ürünleri'nin sundu... Mitsubishi Electric'ten Yaşam Alanlarının Mimarisine Uyum Sağlayan İklimlendirme TeknolojileriGünümüzde konutlarda iklimlendirme sistemlerinden beklenenler yalnızca ortam sıcaklığının kontrol edilmesiyle sınırlı kalmıyor.... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.