
Daha Düşük Yakıt Faturası için Enerji Tasarrufu![]()
Muhittin Tekman Ekim ayının tamamında ve Kasım ayının da özellikle ilk 3 haftasında hava sıcaklığı ortalamalarının geçtiÄŸimiz yıllara oranla daha yüksek olması sonucunda evlerimizdeki ısıtma sistemlerinin çoÄŸunu Kasım ayının son haftasında çalıştırmaya baÅŸladık. Bu durumdan hepimiz çok mutluyduk ve “keÅŸke bu sıcak havalar biraz daha sürseydi” diyenlerimizin sayısı da oldukça fazlaydı. Çünkü günümüzde enerji birim fiyatlarının geçmiÅŸ yıllara kıyasla yüksek oranlarda artmış olması, ısıtma sistemlerinin nasıl çalıştırılacağı konusunda hem apartman ve site yönetimlerinde hem de aile fertleri arasında çeÅŸitli tartışmaların çıkmasına ve bunların da giderek yoÄŸun bir ÅŸekilde yaÅŸanmasına neden oluyor.
yazının devamı için tıklayınız... İlginizi çekebilir... Sektöre Yön Verenler İklimlendirme Zirvesi'nde BuluÅŸacakİSKİD tarafından düzenlenecek olan İklimlendirme Zirvesi, 5 Mayıs'ta "İklim DeÄŸiÅŸiyor, Siz DeÄŸiÅŸime Hazır mısınız?" temasıyla Hilton Bos... ESSİAD, "YeÅŸil Dönüşüm ve Ticarete Etkileri" Semineri DüzenliyorESSİAD, 10 Nisan 2025 tarihinde Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde "YeÅŸil Dönüşüm ve Ticarete Etkileri" Semineri Düzenliyor. Seminer 15.... Isı ve Su Yalıtımında DoÄŸru Bilinen YanlışlarODE Yalıtım, doÄŸru bilinen yanlışlar hakkında farkındalık yaratarak bina sahiplerine verimli çözümler sunmayı hedefliyor.... |
||||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Åž. | Sektörel Yayıncılar DerneÄŸi üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.