
MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT'ta İhracatçı Firmalarımız Başarıyla Yer Aldı
COPA Isı Sistemleri: Geleceğe Güven Veren Yeşil Dönüşüm Yolculuğu
44. MCE-Mostra Convegno Expocomfort, Küresel Başarıyla Sona Erdi
Buhar Odası ve Isı Borusu ile Isı Yönetimi
Yıl Boyu Helikopter İnişleri için Açık Alan Isıtması
Warmhaus Glowa'yı Yurtiçi Pazara Sundu
|
ABB “Yenilikçi Ürünler” Seminerleri Düzenledi![]()
Elektrik mühendisliği alanında faaliyet gösteren ABB, 4 ayrı ilde gerçekleştirdiği seminerlerle en son teknolojiye sahip alçak gerilim ürünlerini müşteriler ve bayilerine tanıttı.
ABB Alçak Gerilim Ürünleri Bölümü Pazarlama ekibinin organize ettiği seminerler Ekim ve Kasım aylarında Bursa, İzmir, Ankara ve Konya’da gerçekleşti. ABB Bursa Bölge Satış Müdürü Alp Biner, İzmir Bölge Satış Müdürü Murat İbişoğlu, Ankara Bölge Satış Müdürü Özge Doğan’ın ABB’nin dünyadaki ve Türkiye’deki faaliyetlerinin tanıtımı ile başlayan seminerlere müşterilerin ilgisi oldukça yoğun oldu. Tanıtım konuşmasının ardından katılımcılara ABB’nin piyasaya sunacağı yeni devre kesiciler, yumuşak yolvericiler ve kontaktörler ile ilgili teknik bilgiler anlatıldı.
ABB Devre Kesiciler ve Yük Ayırıcılar Pazarlama Müdürü Hakan Güney, ABB’nin yeni nesil devre kesicileri Tmax XT’ nin getirdiği yenilikleri ve kullanıcılara kazandıracağı avantajları açıkladı. REDDOT dizayn ödülü sahibi Yeni Tmax XT’nin eXTra özelliklerinden bahsederken yeni elektronik açma ünitelerinin isminin EKIP olarak değiştiği ve bu değişim ile beraber gelen eXTra özellikleri anlattı ve yeni XT ile tüm aksesuar serisinin eXTra kullanıcı dostu olduğuna önemle değindi.
Kontrol Ürünleri Ürün Müdürü Gürkan Günaltay, tanıtımını gerçekleştirdiği yeni nesil AF serisi kontaktörlerin AC/DC kontrol gerilimi sunması, dahili RC filtre, farklı noktalardan bobin besleme kolaylığı, basit mekanik ve elektriksel kilitleme, daha az referans ile optimum stok gibi ön plana çıkan özellikleri üzerinde durdu.
ABB Otomatik sigortalar ve kaçak akım röleleri ile ilgili bilgi veren Modüler DIN Rayı Ürünleri Ürün Müdürü Esra İlter Demirbilek, ABB ürünlerinin sağladığı en büyük avantajın standart uygulamalar dışında yüksek anahtarlama akımı ve kesme karakteristiğine sahip ürünler yanı sıra, selektif modeller, yüksek dirençli modeller fotovoltaik gibi özel uygulamalar için de özel çözümler sunabilmesi olduğunu vurguladı.
Seminerlerde ürün tanıtımı yanısıra günümüzün en önemli konusu enerji tasarrufu ile ilgili de bilgiler verildi. EIB, KNX Sistemleri Ürün Müdürü Bülent Erdoğan binalarda özellikle ısıtma/soğutma ve aydınlatma kontrolü ile %50’ye varan oranda enerji tasarrufu sağlanabileceğini ve bu sayede maliyetlerin de büyük ölçüde azalacağını örneklerle açıkladı. ABB Bina otomasyon sistemleri ve ürünleri ile de bilgi veren Bülent Erdoğan ABB’nin bu alanda tüm dünyada en iyi çözümleri sunduğunu özellikle vurguladı.
Alçak Gerilim Pano Sistemleri Ürün Müdürü Osman Yıldız’ın alçak gerilim pano sistemlerindeki yeni IEC61439-1&1 standartlarını anlattığı sunumla devam eden seminerde, alçak gerilim pano dizaynında büyük kolaylıklar sağlayan DOC&WIN yazılımı da anlatıldı. Seminerler daha sonra resepsiyon ve akşam yemeği ile sona erdi.
İlginizi çekebilir... CF Ashgabat 2026, Türkmenistan'da Kapılarını AçtıSo Fuar tarafından organize edilen CF Ashgabat 2026-Uluslararası İnşaat ve Enerji Fuarı, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta bugün kapılarını ... Boiler Summit 2026: Karar Vericileri ve Saha Uzmanlarını Bir Araya Getiriyor17-18 Haziran tarihlerinde Makina Hangar'da gerçekleşecek Boiler Summit'te, teknik performans odağında iki gün boyunca alanında uzman isimleri... İzocam, Bayileriyle "Köklerimiz Bir, Gücümüz Birlikte" Mottosuyla Antalya'da Buluştuİzocam, 26'ncı Uluslararası Bayi Toplantısı'nı Antalya'da gerçekleştirdi. "Köklerimiz Bir, Gücümüz Birlikte" mottosuyla düzenlen... |
|||||||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.