
Hoşça Kalın...
Türk Markaları Milano'da Uluslararası İlginin Odağı Oldu
Veri Merkezlerinin Yükselişi ve Soğutmanın Stratejik Önemi
Plazmonik Fotonik Teknolojisi İç Mekan Hava Temizliğine Yeni Bir Yol Sunuyor
|
Ode Yalıtım’dan Bayilerine Kiev Seyahati![]()
ODE Yalıtım, düzenlediği kampanya ile 73 bayiden 108 kişiyi Kiev’e götürdü. Kiev seyahati, yoğun ilgi nedeniyle 16-19 Aralık 2010 ve 23-26 Aralık 2010 tarihleri arasında iki grupta gerçekleştirildi.
İlk gün Kiev şehir turu yapan bayiler, ikinci günde Lavra Manastırı’nı, Güzel Sanatlar Müzesi’ni ve Mikro Minyatür Müzesi’ni ziyaret ederek keyifli vakit geçirdi. Üçüncü gün 2. Dünya Savaşı Müzesi turuna katılan bayiler aynı günün akşamı düzenlenen gala yemeğinde bir araya gelerek eğlendi. ODE Yalıtım’ın hedeflerine ulaşmasında bayilerinin yerinin büyük olduğunu belirten ODE Yalıtım Genel Müdürü Bülent Çolak, “Bayilerimiz bizim iş ortaklarımızdır. Müşterilerimiz ve bizim aramızda en büyük köprüyü oluşturuyorlar. 2011 yılında da düzenleyeceğimiz kampanyalar ile gruplar halinde belli programlarda bayilerimizi sık sık bir araya getireceğiz. ” dedi.
Ode Yalıtım Kalite Belgelerine Yatırım Yapıyor
ODE Yalıtım, global marka olma vizyonu doğrultusunda, kurulduğu günden bu yana kalite belgelerine ve test raporlarına 500.000 TL yatırım yaptı.
Çok aşamalı testlerden geçerek yurt içinde ve uluslararası alanda geçerli olan birçok kalite belgesine sahip olan ODE Yalıtım, kalite standartlarını daha da ileri seviyelere ulaştırarak hem daha iyi hizmet sunuyor, hem de rakiplerinin açık ara önüne geçiyor.
Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tuttuklarını vurgulayan ODE Yalıtım Genel Müdürü Bülent Çolak, “Kurulduğumuz günden bu yana aldığımız belgeler ile uluslararası standartta hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Global pazarda etkin, dünya rekabetine uyumlu ve proaktif bir kuruluş olmak amacıyla kaliteye yatırım yapıyoruz. Bir yandan kaliteli ve güvenli ürün yapısını sürekli geliştiren ve destekleyen teknolojilere yatırım yaparken, diğer yandan yenilikçi ve küresel trendlere uyan ürünler ve hizmetler ile koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamayı hedefliyoruz.”dedi.
İlginizi çekebilir... Mitsubishi Heavy Diamond Serisi ZSX, Mevsim Geçişlerinde Çalışma Kapasitesini İhtiyaca Göre AyarlıyorSonbahar mevsimiyle birlikte gün içinde yaşanan sıcaklık değişimleri, ev ve ofislerde kısa süreli ve farklı seviyelerde ısıtma ihtiyacı oluşturuyor.... Tesis Teknik Zirvesi, Sektörün Önemli İsimlerini İstanbul'da BuluşturacakAkıllı ve sürdürülebilir tesislerin geleceğine odaklanan Tesis Teknik Zirvesi, Haliç Üniversitesi'nin ev sahipliğinde 5 Kasım 2026 tarihinde sektö... Rota Klima'dan Vade Farksız 12 Ay Taksitli Püfür Püfür KampanyaRota Klima ''Klimanızı 12 ay vade farksız taksit fırsatıyla alın; serinliğin keyfini püfür püfür yaşayın'' sloganıyla split klimalarda... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.