
MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT'ta İhracatçı Firmalarımız Başarıyla Yer Aldı
COPA Isı Sistemleri: Geleceğe Güven Veren Yeşil Dönüşüm Yolculuğu
44. MCE-Mostra Convegno Expocomfort, Küresel Başarıyla Sona Erdi
Yıl Boyu Helikopter İnişleri için Açık Alan Isıtması
|
EBİTO Ulusal Elektrik ve Tesisat Fuarı, Sektörü İzmir’de Buluşturuyor![]()
Tunajans Uluslararası Fuarcılık tarafından 2007 yılından bu yana İzmir’de düzenlenen EBİTO Ulusal Elektrik ve Tesisat Fuarı 24 - 27 Kasım 2011 tarihleri arasında kapılarını yeniden açıyor. Elektrik, elektronik, enerji, aydınlatma ve otomasyon sektörlerinin gelişimine paralel olarak, ticari hareketliliğin giderek yoğunlaştığı İzmir’de her türlü ürün ve ihtiyaçlarının tanıtılacağı EBİTO Fuarı, teknolojiyi üretenleri, uygulayanları ve işletenleri bir araya getirme hedefiyle yola çıkıyor.
Elektrik tesisatı alanında mühendislik uygulamalarında yaşanan gelişmelerin sunumu, yasal mevzuatın takibi ve buna yönelik önerilerin geliştirilmesinin amaçlandığı ve fuarla eşzamanlı gerçekleştirilecek olan Elektrik Tesisat Ulusal Kongresi bu yıl ikinci kez düzenleniyor.
İlki 2009 tarihinde düzenlenen kongrede; Aydınlatma Sempozyumu, Otomasyon Sempozyumu, Elektronik Güvenlik Sistemleri Sempozyumu, Yüksek Gerilim Çalıştayı ve SMM Forumu’nu içinde barındıran beş ayrı etkinlik gerçekleştirilmiş, elektrik tesisatı alanına yönelik mimar, mühendis, akademisyen ve sanayicilerin ortak platformu oluşmuştur. Bu yıl ise TMMOB Elektrik Mühendisleri İzmir Şubesi tarafından, 24-27 Kasım tarihlerinde, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek olan kongre, sektörü yeniden buluşturuyor. Sektördeki tüm kişi, kurum ve kuruluşların bir araya getirilmesi ile işbirliğinin güçlendirilmesinin hedeflendiği organizasyonda üniversite ve endüstride çalışan araştırmacılar bir araya gelerek ilgililere sektörü tanıtacak ve birbirleriyle karşılıklı iletişim fırsatını elde edecekler.
İlginizi çekebilir... İSİB Genel Kurulu'nda kurullarda görev değişiklikleri gerçekleştiDaha önce İSİB Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Naci Şahin, Denetim Kurulu Üyeliğine seçildi.... İzocam: Geleceğin Güvenli Binaları Doğru Yalıtımla İnşa Ediliyorİzocam; yalıtımın enerji verimliliği, yapı güvenliği ve sürdürülebilirlik açısından belirleyici rolüne dikkat çekti.... TCL, 100 milyon adet klima üretimini gerçekleştirdiBeş yılda 100 milyon adet üretim, 2026'da 3 milyar yuanlık üretim hedefi ve her yedi saniyede bir klima üretimi ile TCL'nin yeni akıllı üretim... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.