
Hoşça Kalın...
Türk Markaları Milano'da Uluslararası İlginin Odağı Oldu
Veri Merkezlerinin Yükselişi ve Soğutmanın Stratejik Önemi
Plazmonik Fotonik Teknolojisi İç Mekan Hava Temizliğine Yeni Bir Yol Sunuyor
|
Alarko Carrier Teskon-Sodex 2011 Fuarı’nda Prestij Standıyla Dikkat Çekti![]()
Teskon-Sodex 2011 Fuarı, MMO İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde 13-16 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirildi. Sektörün profesyonellerinin bir araya geldiği önemli buluşmada, Alarko Carrier de prestij standıyla yerini aldı.
24 m² olarak düzenlenen Alarko Carrier standı, fuara katılanlarla doğrudan iletişim kurmak amacıyla temas noktası olarak kullanıldı. Standı ziyaret eden katılımcılar ve Alarko Carrier kullanıcıları ürünlerle ilgili sorularını ve değerlendirmelerini “Değerlendirme Form”ları aracılığıyla Alarko Carrier’a iletti.
Teskon-Sodex Fuarı’na ısıtma, soğutma, havalandırma, yalıtım, doğalgaz, jeotermal, güneş enerjisi alanlarında ürün ve hizmet üreten 100’den fazla firma katıldı. “Enerji; Dünden Daha Az” temasıyla açılan fuarda 5 sempozyum, 8 seminer ve 270 bildiri sunumu yapılırken, 17 kurs, 4 atölye çalışması ve 2 panel düzenlendi.
İlginizi çekebilir... Rota Klima'dan Vade Farksız 12 Ay Taksitli Püfür Püfür KampanyaRota Klima ''Klimanızı 12 ay vade farksız taksit fırsatıyla alın; serinliğin keyfini püfür püfür yaşayın'' sloganıyla split klimalarda... Türkiye'de Yeni Nesil Fotovoltaik Sistem Çözümlerinde Vaillant - Elin Enerji İş OrtaklığıVaillant Group Türkiye, Elin Enerji iş birliğiyle hayata geçirdiği yeni nesil fotovoltaik sistem çözümlerini pazara sundu. Isıtma, soğutma ve elektrik... Hisense, UEFA ile Uzun Soluklu Ortaklığını Uzatarak UEFA EURO 2028'in Resmi Sponsoru OlduKüresel tüketici elektroniği ve beyaz eşya sektörünün lider markalarından Hisense, IFA 2026'da UEFA EURO 2028'in Resmi Sponsoru olarak UEFA il... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.