
Hoşça Kalın...
Türk Markaları Milano'da Uluslararası İlginin Odağı Oldu
Veri Merkezlerinin Yükselişi ve Soğutmanın Stratejik Önemi
Plazmonik Fotonik Teknolojisi İç Mekan Hava Temizliğine Yeni Bir Yol Sunuyor
|
Üntes ISK-SODEX Fuarını Başarı İle Tamamladı![]()
25-28 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ISK-SODEX fuarında Üntes 300 m2, ÜntesVRF 132 m2 olmak üzere toplamda 423 m2‘lik 2 ayrı stant ile yerini aldı. İSİB yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüten, Üntes Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ŞANAL’IN da açılış konuşması yaptığı ISK-SODEX fuarı, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer BOLAT ve diğer yetkililerle beraber düzenlenen kurdele kesme seremonisi ile açıldı. Üntes standına da ziyarette bulunan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer BOLAT, Üntes ürünleri hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ŞANAL’dan bilgiler aldı. 4 gün süren fuarda Üntes, Klima Santralleri, Fancoil Üniteleri, Isı Geri Kazanım Üniteleri, Soğutma Grupları, Rooftop, Split Klima ve Isı Pompası ürünlerini müşterilerinin beğenisine sundu. Özellikle 65 dereceye kadar sıcak su sağlayan Heat Pump Soğutma Grubu, yeni nesil düşük GWP değerine sahip R454B soğutucu akışkanlı Rooftop ve çevreci R290 soğutucu akışkanlı Nibe Isı Pompaları ziyaretçiler tarafından ilgi gördü.
Ayrıca Üntes fuar kapsamında, R32 soğutucu akışkanlı yeni seri Üntes Heat X ısı pompasını da ilk defa ziyaretçilerinin beğenisine sundu. Fuar standından yaptığı deneyim odasını ısı pompası ve Fancoil ile iklimlendiren Üntes, ziyaretçilerine fuar esnasında Üntes ısı pompasını ve EC motorlu düşük ses seviyeli Fancoil ünitesini deneyimleme fırsatı sundu. İlginizi çekebilir... Rota Klima'dan Vade Farksız 12 Ay Taksitli Püfür Püfür KampanyaRota Klima ''Klimanızı 12 ay vade farksız taksit fırsatıyla alın; serinliğin keyfini püfür püfür yaşayın'' sloganıyla split klimalarda... Türkiye'de Yeni Nesil Fotovoltaik Sistem Çözümlerinde Vaillant - Elin Enerji İş OrtaklığıVaillant Group Türkiye, Elin Enerji iş birliğiyle hayata geçirdiği yeni nesil fotovoltaik sistem çözümlerini pazara sundu. Isıtma, soğutma ve elektrik... Hisense, UEFA ile Uzun Soluklu Ortaklığını Uzatarak UEFA EURO 2028'in Resmi Sponsoru OlduKüresel tüketici elektroniği ve beyaz eşya sektörünün lider markalarından Hisense, IFA 2026'da UEFA EURO 2028'in Resmi Sponsoru olarak UEFA il... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.