
Hoşça Kalın...
Türk Markaları Milano'da Uluslararası İlginin Odağı Oldu
Veri Merkezlerinin Yükselişi ve Soğutmanın Stratejik Önemi
Plazmonik Fotonik Teknolojisi İç Mekan Hava Temizliğine Yeni Bir Yol Sunuyor
|
Sintaş Plastik Bayi Toplantısı Afyon’da Yapıldı![]()
Sintaş Plastik’in Afyon Korel Termal Otel’de 24-27 Mart tarihleri arasında yapılan bayi toplantısına yurt içi ve yurt dışından bayiler katıldı. Sintaş Plastik bayi toplantısına katılım oldukça yüksek oldu. Yurt içi ve yurt dışından 250 bayi ve temsilcisinin katıldığı toplantıda, yeni ürünlerin tanıtımı yapıldı. Toplantıda 2011 hedefleri bayilerle paylaşılırken, bayilerin görüş ve önerilerine de yer verildi.
Sintaş Plastik Pazarlama Müdürü Mücahit Topaloğlu, bayi toplantısında Sintaş Plastik A.Ş’nin 2011 hedeflerini anlattı. Topaloğlu yaptığı konuşmada, “Yüksek kalite standartlarında üretilen ürünler ile Sintaş Plastik markasının değeri her geçen gün daha da artıyor. Yeni bayilerimizin Sintaş Plastik A.Ş ile çalışmayı tercih etmeleri bizleri sevindirdi. 2011 yılında da yüksek performansımız devam edecek ve satış grafiğimiz yükselecektir” dedi.
İlginizi çekebilir... VALVE WORLD EXPO 1-3 Aralık 2026 Tarihleri Arasında Düsseldorf'ta DüzenlenecekEndüstriyel dönüşümün en yeni anahtar teknolojileri "" VALVE WORLD EXPO, 1-3 Aralık 2026 tarihleri arasında Düsseldorf Fuar Alanı'nın 1 ... Taşyapı Bulgar Vakfı Projesi'nde Form Endüstri Ürünleri İklimlendirme Çözümleri Tercih Edildiİstanbul Şişli'de hayata geçirilen Taşyapı Bulgar Vakfı'nın etkinlik alanının iklimlendirme ihtiyacı için Form Endüstri Ürünleri'nin sundu... Mitsubishi Electric'ten Yaşam Alanlarının Mimarisine Uyum Sağlayan İklimlendirme TeknolojileriGünümüzde konutlarda iklimlendirme sistemlerinden beklenenler yalnızca ortam sıcaklığının kontrol edilmesiyle sınırlı kalmıyor.... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.