
Bırakabilmeyi Bilmek...
Türk Markaları Milano'da Uluslararası İlginin Odağı Oldu
İdeal nem dengesinin, daha sağlıklı iç mekanlar oluşturmaya katkısı
Yapay Zeka, Mühendisliği İçten Dışa Nasıl Yeniden Şekillendiriyor?
Bosch Home Comfort Group'un, Yeni "Cool" Mobil Klima Serisi
|
SOSİAD VII. Dönem Yönetim Kurulu İlk Toplantısını Yaptı![]()
SOSİAD, Soğutma Sanayii İş Adamları Derneği’nin VII. Olağan Genel Kurulu 16 Ocak 2018 günü İstanbul CVK Park Bosphorus Hotel’de yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanı M. Metin Terzibaşıoğulları’nın açılış konuşmasından sonra Divan Kurulu oluşturularak, 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. 2016-2018 dönemi Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu Raporunun okunmasının ardından Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu ayrı ayrı ibra edildi. Genel Kurulda yapılan tüzük değişikliği ile yeni dönemde SOSİAD Yönetim Kurulu 8 asil 5 yedek üyeden oluşacak. 2018-2019 yıllarında uygulanacak giriş ve yıllık aidat miktarının belirlenmesi, 2018 – 2019 yılları tahmini bütçelerinin onaylanmasından ve gündemdeki diğer konularının görüşülmesinden sonra seçimlere geçildi. Seçimler sonucunda Yönetim, Denetleme, Onur ve Danışma Kurulunun asil ve yedek üyeleri belirlendi. Genel Kurulun ardından üyelere ve davetlilere kokteyl verildi. SOSİAD’ın yeni Yönetim Kurulu ilk toplantısını 18 Ocak 2018 Perşembe günü yaptı. Yönetim Kurulu görev dağılımının belirlendiği, Başkanlığa Turgay Karakuş’un seçildiği ve Başkanlık devir tesliminin yapıldığı toplantı, yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında görüşme ve kararlarla sürdü. 2018-2020 Dönemi SOSİAD Yönetim, Denetleme, Onur ve Danışma Kurulu aşağıdaki üyelerden oluşmuştur.
Yönetim Kurulu :
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı:
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı:
Genel Sekreter:
Sayman: Eyüp ÇİL
Yönetim Kurulu üyesi
Yönetim Kurulu Üyesi:
Yönetim Kurulu Üyesi:
Yönetim Kurulu Yedek Üyeler:
Denetleme Kurulu:
Denetleme Kurulu Yedek Üyeler:
Onur Kurulu:
Onur Kurulu Yedek Üye:
Danışma Kurulu;
Danışma Kurulu Yedek Üyeler: İlginizi çekebilir... Yaz aylarında artan gürültü, yaşam alanlarında akustik konfor ihtiyacını öne çıkarıyorODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Turan, yaz aylarında kapalı alan kullanımının artmasıyla birlikte ses yalıtımının daha fazla önem ka... Gökçe Brülör, Türkiye'nin enerji maliyetini, 100 Milyon Dolar azaltmayı hedefliyorGökçe Brülör Yönetim Kurulu Başkanı H. Ahmet İlhan, Gökçe Brülör'ün bugüne kadar ürettiği 135 bin brülörün yaklaşık 35 bininin hâlen çalışır duru... Hisense Türkiye'nin Ticari Direktörlük görevine Ekin Doğan Çomak getirildiHisense, Türkiye operasyonlarındaki yapılanmasını güçlendirmeye devam ediyor. Tüketici elektroniği sektöründe 25 yılı aşkın satış, pazarlama ve ticari... |
|||||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.