
MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT'ta İhracatçı Firmalarımız Başarıyla Yer Aldı
COPA Isı Sistemleri: Geleceğe Güven Veren Yeşil Dönüşüm Yolculuğu
44. MCE-Mostra Convegno Expocomfort, Küresel Başarıyla Sona Erdi
Yıl Boyu Helikopter İnişleri için Açık Alan Isıtması
|
MTMD Genel Üye Toplantısında Neler Konuşuldu?![]()
Mekanik Tesisat Müteahhitleri Derneği Genel Üye Toplantısı, 15 Aralık Çarşamba günü Dedeman Bostancı Hotel’de gerçekleşti. Dernek üyelerinden Acar Mekanik, Aktes Mühendislik, Anka Grup, Atakon Mühendislik, Aytes Mühendislik, Balayka Mühendislik, Birleşim Mühendislik, Demta, Erdemler Elektomekanik, Isıso Mühendislik, Mecon Yapı, Mepkar, Met Mühendislik, Optima Mühendislik, TM Mühendislik, Üntes ve en yeni üye Berk Mekanik firmasının katılımı ile toplantı başladı. 1. Oturumda Azimut Grup Protföy Yönetimi Genel Müdürü Murat SALAR tarafından Türkiye ve Dünya piyasalarının durumu hakkında genel bilgilendirme yapıldı. Ülkenin mevcut ekonomik durumunda iş yapabilmenin güçlüklerinden söz edilerek, çok yakın geleceğe dair sorular cevaplandı. 2. Oturumda MTMD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ERDEM, 8. Dönemde son beş buçuk ayda MTMD olarak gerçekleştirilen çalışmalardan söz ederek gelecekte yapılması planlanan projelere dikkat çekti. Toplantıda dağıtılan anketle komisyon çalışmaları konusunda üye eğilimlerini alarak, gelecek çalışmalara yön vermeyi planladıklarından söz etti. Daha sonra MTMD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat SUİÇMEZ, 2020 yılı MTMD Envanter sonuçlarını değerlendirdi, geçmiş dönemler ile karşılaştırmasını yaptı.
Toplantının üçüncü bölümünde dernek üyelerinin görüşleri alındı: İlginizi çekebilir... GEA, Hydract satın alımıyla vana portföyünü güçlendiriyorGEA, Danimarka merkezli su hidrolik proses vanaları uzmanı Hydract A/S'nin faaliyetlerini devralmak üzere anlaşma imzaladı.... Tesis Yönetimi Sektörü İstanbul'da Buluşacak"Tesislerde Sürdürülebilirlik Yolculuğu'', 13 Mayıs 2026 tarihinde İstanbul Nişantaşı Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.... Mitsubishi Electric Türkiye, "Proses Otomasyon Çözümleri Zirvesi"ndeProses endüstrisinin en güncel otomasyon teknolojilerini bir araya getirecek olan "Proses Otomasyon Çözümleri Zirvesi" bu yıl İstanbul'da ... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.