
Bırakabilmeyi Bilmek...
Türk Markaları Milano'da Uluslararası İlginin Odağı Oldu
İdeal nem dengesinin, daha sağlıklı iç mekanlar oluşturmaya katkısı
Yapay Zeka, Mühendisliği İçten Dışa Nasıl Yeniden Şekillendiriyor?
Bosch Condens 1200W ailesi genişliyor
|
Masdaf, "Suyun Günlüğü" Etkinliğinde Geleceğin Mühendisleri ile Buluştu![]()
Masdaf, su kaynaklarının etkin yönetilmesi amacıyla düzenlediği “Suyun Günlüğü” etkinliğinde geleceğin mühendislerini Tuzla fabrikasında ağırladı. Yenilikçi ve verimli pompa sistemleriyle yarım asırdır pompa sektörüne yön veren Masdaf, 22 Mart Dünya Su Günü kapsamında düzenlediği “Suyun Günlüğü” etkinliğinde İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü 3. ve 4. sınıf öğrencilerini ağırladı. İTÜ Makina Kulübü‘nün katkılarıyla 15 Mart’ta Masdaf Tuzla fabrikasında gerçekleştirilen organizasyonda; konutlardan sanayiye, tarımdan enerji santrallerine kadar birçok alanda “su kaynaklarının etkin yönetimi” üzerine önemli bilgiler paylaşıldı. Sunumların ardından showroomda Masdaf pompa teknolojilerini yakından görme ve çalışma prensipleri hakkında bilgi alma fırsatı yakalayan öğrencilere, fabrika gezisinde ise; tank, hidrofor ve pompa gruplarının üretim süreçleri hakkında bilgiler verildi. “Küresel iklim krizinin su kaynakları üzerinde ki olumsuz etkileri, sürdürülebilir yaşamı tehdit ediyor” diyen Masdaf Satış ve Pazarlama Direktörü Barış Geren sözlerine şöyle devam etti: “Su kaynaklarının verimli kullanılmasında, suyu yöneten pompa sistemleri, kritik öneme sahip. Masdaf olarak yarım asırdır ürettiğimiz inovatif pompa teknolojilerimiz ile su kaynaklarının yarınlara güvenle ulaştırılmasını hedefliyoruz. Bu noktada Ar-Ge faaliyetlerimiz kadar önemsediğimiz bir diğer konu ise sosyal sorumluluk projeleri oluyor. Şirket olarak, su kaynaklarının verimli kullanımını teşvik edecek her türlü projeyi destekliyoruz. Bu konuda yapılabilecekler noktasında farkındalığı artırmayı hedefliyoruz.
Suyu doğru yöneterek, yüzde 50 tasarruf sağlanabilir İlginizi çekebilir... Yaz aylarında artan gürültü, yaşam alanlarında akustik konfor ihtiyacını öne çıkarıyorODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Turan, yaz aylarında kapalı alan kullanımının artmasıyla birlikte ses yalıtımının daha fazla önem ka... Gökçe Brülör, Türkiye'nin enerji maliyetini, 100 Milyon Dolar azaltmayı hedefliyorGökçe Brülör Yönetim Kurulu Başkanı H. Ahmet İlhan, Gökçe Brülör'ün bugüne kadar ürettiği 135 bin brülörün yaklaşık 35 bininin hâlen çalışır duru... Hisense Türkiye'nin Ticari Direktörlük görevine Ekin Doğan Çomak getirildiHisense, Türkiye operasyonlarındaki yapılanmasını güçlendirmeye devam ediyor. Tüketici elektroniği sektöründe 25 yılı aşkın satış, pazarlama ve ticari... |
|||||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.