
ISKAV 47'nci Mütevelli Heyeti Olağan Seçimli Genel Kurulu Gerçekleştirildi![]()
Isıtma Soğutma Klima Araştırma ve Eğitim Vakfı 47’nci Mütevelli Heyeti Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısını, 29 Kasım 2021 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirdi. Toplantı görev süresi dolan Mütevelli Heyeti Başkanı Ersin Gökbudak’ın açılış konuşması ile başladı, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından yeni dönem Mütevelli Heyeti Başkan seçimi gerçekleştirildi. Mütevelli Heyetinin talebi üzerine Ersin Gökbudak yeniden aday oldu ve oybirliği ile seçildi. Başkanlık seçiminin ardından, K.B.S.B – Kazan ve Basınçlı Kap Sanayicileri Birliği’nin mütevelli heyeti üyelik talebi heyete sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. K.B.S.B Başkanı Cem Özyıldırım teşekkür mahiyetindeki konuşmasını gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Taner Yönet ve ardından komisyon başkanları, 2021 yılı çalışma raporlarını ve 2022 çalışma planlarını heyete sundu, ardından vakıf saymanı Nurettin Özdemir vakıf ve iktisadı işletmenin 2022 yılı bütçesini açıkladı, mütevelli heyeti başkanı bütçeyi onaya sundu, oy birliği ile kabul edildi.
Çalışma raporu ve bütçenin onaylanmasının ardından, 9. Dönem Yönetim ve Denetim Kurulları seçimine geçildi. Yeni yönetim kurulu 9 asil, 5 yedek, denetim kurulu ise 3 asil ve 3 yedek üyeden oluşturuldu. Görev dağılımı yapılacak ilk yönetim kurulu toplantısında belirlenecektir. Yapılan seçimin ardından 9. Dönem Yönetim Kurulu adına Sarven Çilingiroğlu teşekkür konuşması yaptı.
Mütevelli Heyeti Yeni Üye İlginizi çekebilir... MCE'nin Yeni Ülke Ortağı; Japonya OlduRX Italy, Mart 2026'da gerçekleşecek MCE - Mostra Convegno Expocomfort için "Ülke Ortağı" olarak Yükselen Güneşin Ülkesi'ni seçti.... Daikin Türkiye, TİM Verilerine Göre İklimlendirme İhracat ŞampiyonuDaikin Türkiye, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin açıkladığı 2024 yılı verilerine göre "İklimlendirme Sanayii Sektör Şampiyonu" oldu. Sakar... SHK+E ESSEN 2026, Sıhhi Tesisat, Isıtma, Klima ve Elektrik Fuarı17-20 Mart 2026 tarihleri arasında SHK+E ESSEN'de, 6, 7 ve 8 numaralı salonlar tamamen modern banyo objeleri, duvarın önünde ve arkasında sıhh... |
||||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.