
Bırakabilmeyi Bilmek...
Türk Markaları Milano'da Uluslararası İlginin Odağı Oldu
İdeal nem dengesinin, daha sağlıklı iç mekanlar oluşturmaya katkısı
Yapay Zeka, Mühendisliği İçten Dışa Nasıl Yeniden Şekillendiriyor?
Bosch Condens 1200W ailesi genişliyor
|
ISKAV 47'nci Mütevelli Heyeti Olağan Seçimli Genel Kurulu Gerçekleştirildi![]()
Isıtma Soğutma Klima Araştırma ve Eğitim Vakfı 47’nci Mütevelli Heyeti Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısını, 29 Kasım 2021 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirdi. Toplantı görev süresi dolan Mütevelli Heyeti Başkanı Ersin Gökbudak’ın açılış konuşması ile başladı, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından yeni dönem Mütevelli Heyeti Başkan seçimi gerçekleştirildi. Mütevelli Heyetinin talebi üzerine Ersin Gökbudak yeniden aday oldu ve oybirliği ile seçildi. Başkanlık seçiminin ardından, K.B.S.B – Kazan ve Basınçlı Kap Sanayicileri Birliği’nin mütevelli heyeti üyelik talebi heyete sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. K.B.S.B Başkanı Cem Özyıldırım teşekkür mahiyetindeki konuşmasını gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Taner Yönet ve ardından komisyon başkanları, 2021 yılı çalışma raporlarını ve 2022 çalışma planlarını heyete sundu, ardından vakıf saymanı Nurettin Özdemir vakıf ve iktisadı işletmenin 2022 yılı bütçesini açıkladı, mütevelli heyeti başkanı bütçeyi onaya sundu, oy birliği ile kabul edildi.
Çalışma raporu ve bütçenin onaylanmasının ardından, 9. Dönem Yönetim ve Denetim Kurulları seçimine geçildi. Yeni yönetim kurulu 9 asil, 5 yedek, denetim kurulu ise 3 asil ve 3 yedek üyeden oluşturuldu. Görev dağılımı yapılacak ilk yönetim kurulu toplantısında belirlenecektir. Yapılan seçimin ardından 9. Dönem Yönetim Kurulu adına Sarven Çilingiroğlu teşekkür konuşması yaptı.
Mütevelli Heyeti Yeni Üye İlginizi çekebilir... Yaz aylarında artan gürültü, yaşam alanlarında akustik konfor ihtiyacını öne çıkarıyorODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Turan, yaz aylarında kapalı alan kullanımının artmasıyla birlikte ses yalıtımının daha fazla önem ka... Gökçe Brülör, Türkiye'nin enerji maliyetini, 100 Milyon Dolar azaltmayı hedefliyorGökçe Brülör Yönetim Kurulu Başkanı H. Ahmet İlhan, Gökçe Brülör'ün bugüne kadar ürettiği 135 bin brülörün yaklaşık 35 bininin hâlen çalışır duru... Hisense Türkiye'nin Ticari Direktörlük görevine Ekin Doğan Çomak getirildiHisense, Türkiye operasyonlarındaki yapılanmasını güçlendirmeye devam ediyor. Tüketici elektroniği sektöründe 25 yılı aşkın satış, pazarlama ve ticari... |
|||||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.