İçeriğe geç
Tesisat Dergisi

Kategoriler

Dergi

Abonelik

Sintaş Boru Bayilerini Afyon Termal’de Ağırladı

1.643 okunma196. Sayı (NİSAN 2012)

Sintaş Boru Bayilerini  Afyon Termal’de Ağırladı
15-18 Mart tarihleri arasında Afyon termal otel’de bayilerini ağırlayan Sintaş Boru, 2012 yılı hedefleri ve yeni ürünler hakkında bayilerine bilgi SEverdi. 250 kadar ana ve alt bayinin katıldığı bayi toplantısında Sintaş Boru markasının %40 satış artışı hedeflerini ve ürün çeşitlerini tanıtan Pazarlama müdürü Mücahit Topaloğlu, Sintaş Boru olarak iç ve dış piyasada markanın önemli bir satış hacmine sahip olduğunu ve giderek büyüyen satış ağı  ile daha da güçlendiğini söyledi. 
 
25-26 Mart tahilerinde Adapazarı’nda bulunan Sintaş Fabrikasının üretim hatlarını gezen Ege Bölge  bayileri ise Elmas Otel’de konuk edildi. Ege Bölgesi’nde bulunan 80 ana ve alt bayi ilk olarak Sintaş Boru fabrikasının üretim tesislerini gezerek hammaddeler ile üretim safhaları hakkında bilgi sahibi oldular. Elmas Otel’de yapılan Bayi toplantısında ise Pazarlama Müdürü Mücahit Topaloğlu bayilerle bir araya gelerek ürünlerle ilgili bilgiler verdi ve Sintaş Boru’nun hedeflerini büyüttüğünü ve yatırımları ile güvenilir markalar arasında önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.
 
Sintaş Boru Bayilerini bu yıl umre gezisi ile motive edecek. 6-13 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan umre ziyareti ile bayilerini ödüllendiren Sintaş Boru, bayilerinin Satış başarısı karşısında sessiz kalmadı. Sintaş Boru bir çok reklam faaliyeti yanında umre ziyareti ile bayileri oldukça memnun etti.

İlginizi çekebilir

Tümü
Reklam
DOĞU İKLİMLENDİRMEİMBATALFA LAVALKARYER GROUP
Reklam
FRİTERM

Advertorial

Tümü: Advertorıal