
Bırakabilmeyi Bilmek...
Türk Markaları Milano'da Uluslararası İlginin Odağı Oldu
İdeal nem dengesinin, daha sağlıklı iç mekanlar oluşturmaya katkısı
Yapay Zeka, Mühendisliği İçten Dışa Nasıl Yeniden Şekillendiriyor?
Bosch Home Comfort Group'un, Yeni "Cool" Mobil Klima Serisi
|
Saylam Group’tan İş Merkezi Yatırımı![]()
Belçika’daki Türk girişimciler yeni yatırımlar yaparak Belçika ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor. Saylam Group yıllardır beraber
çalıştığı Copa markasıyla, Brüksel’in Vilvoorde bölgesinde 20 bin m² alana kurduğu yapı malzemeleri depolama ve satış tesisini açarak mağazalar ağına bir yenisini daha eklemiş oldu.
23 Mart 2012 tarihinde COPA’nın Belçika distribütörü olan ve başarılı iş adamı Turan Saylam’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptığı Saylam Group firmasına ait yeni iş merkezinin açılışını, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış yaptı. Coşkunöz Radyatör A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Besler ve Coşkunöz Radyatör’ün Almanya’da ki iştiraki COPA Heizung GmbH Ticaret Müdürü Yavuz Korkmaz’ın da aralarında bulunduğu Türk ve Belçikalı iş adamları resepsiyonda gerçekleştirilen müzik dinletileri ve halk oyunlarına büyük ilgi gösterdi. Beraberinde Büyükelçi İsmail Hakkı Musa ile Saylam Group firmasına ait Vilvorde’deki iş merkezine gelen Bakan Egemen Bağış’ı, Saylam Group adına Yönetim Kurulu Başkanı Turan Saylam ve ailesi sıcak bir şekilde karşıladı. Saylam tesislerini gezen ve yurtdışında yaşayan Türklerin başarıları ile övündüklerini belirten Bakan Egemen Bağış, bütün engellemelere rağmen Türk iş adamlarının başarılarının artarak devam ettiğini, Türklerin Avrupa’da yaptıkları yatırımlarının da gurur verici olduğunu belirtti. Türkiye’nin Avrupa Birliği ülkelerinde yaşayan 5,2 milyon vatandaşı ile çoktan Avrupalı olduğunun altını çizen Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Saylam Group’u başarılı faaliyetlerinden dolayı tebrik etti.
İlginizi çekebilir... Yaz aylarında artan gürültü, yaşam alanlarında akustik konfor ihtiyacını öne çıkarıyorODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Turan, yaz aylarında kapalı alan kullanımının artmasıyla birlikte ses yalıtımının daha fazla önem ka... Gökçe Brülör, Türkiye'nin enerji maliyetini, 100 Milyon Dolar azaltmayı hedefliyorGökçe Brülör Yönetim Kurulu Başkanı H. Ahmet İlhan, Gökçe Brülör'ün bugüne kadar ürettiği 135 bin brülörün yaklaşık 35 bininin hâlen çalışır duru... Hisense Türkiye'nin Ticari Direktörlük görevine Ekin Doğan Çomak getirildiHisense, Türkiye operasyonlarındaki yapılanmasını güçlendirmeye devam ediyor. Tüketici elektroniği sektöründe 25 yılı aşkın satış, pazarlama ve ticari... |
|||||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.