
Herkesin Bildiği Habere Neden Yer Vermedik?
MCE - Mostra Convegno Expocomfort 2026
Yıl Boyu Helikopter İnişleri için Açık Alan Isıtması
LG'den Therma V Isı Pompası
|
Bosch Tedarikçileriyle Bir Araya Geldi![]()
Termoteknoloji alanında küresel bir üretim ve Ar-Ge merkezi olan Bosch Manisa Fabrikası, yerli tedarikçilerine lojistik, üretim, satın alma, Ar-Ge ve kalite alanındaki uygulamalarını göstermek ve gelecek vizyonunu paylaşmak üzere 1. Bosch Tedarikçiler Günü’nü düzenledi.
Bosch Grubu’nun termoteknoloji iş kolunda dünyadaki en büyük üretim tesisi olan Manisa Fabrikası, yerli tedarikçileriyle 1.Bosch Tedarikçiler Günü’nde bir araya geldi.
Tedarikçiler, rehberler eşliğinde Manisa Fabrikası’nı gezerken, kendilerine Bosch içerisindeki başarılı uygulama örnekleri ve Bosch’un her zaman
artı vizyonu çerçevesinde sürdürdüğü ve yakın zamanda uygulamaya başlayacağı yeni konseptler konusunda bilgi verildi. Farklı alanlarda üretim yapan Bosch tedarikçilerine de birbirleriyle bilgi alış verişinde bulunma olanağı sağlandı.
Doğal gaz dağıtım ağının genişlemesiyle Türkiye pazarının her geçen yıl büyümekte olduğunu belirten Teknik Genel Müdür İrfan Bayrak , tedarikçilerle şu bilgileri paylaştı: “Avrupa duvar tipi kombi pazarı yıllık yaklaşık 7 milyon cihaz.
Türkiye yıllık yaklaşık 1 milyon cihaz talebiyle Avrupa’nın 3. büyük pazarı konumunda bulunuyor. Türkiye pazarının büyümesine paralel olarak Manisa fabrikamızın üretim adetleri de her yıl düzenli olarak artıyor. 800’den fazla aktif cihaz tipi ve 24 cihaz ailesinin yanı sıra diğer termoteknik fabrikalarına da komponent üretiyoruz.
Geçen yıl ‘En iyi termoteknik fabrikas’ seçilmenin ve 524 bin adetle üretim rekoru kırmanın gururunu yaşadık. Yüksek üretim adetlerimizin sonucunda Türkiye İhracatçılar Meclisi’nden Türkiye ihracat hedeflerine yaptığımız katıklardan dolayı başarı ödülü ve Manisa Vergi Dairesi Başkanlığı’ndan kurumlar vergisi ödeyen mükellefler arasında 2. sırada yer alarak vergi rekortmeni ödüllerini almaya hak kazandık.Ürün portföyümüze katılan yeni cihaz ailelerimizle büyümemizi sürdüreceğiz.”
Bayrak, bu konudaki stratejilerini açıklarken, “Yerliden yerliye stratejisi çerçevesinde ithalat hacmimiz azalırken, yerli tedarik hacmimiz artıyor ve gelecek yıllarda yerli tedarik hacmimizi iki katına çıkarmayı hedefliyoruz. Alt tedarikçiden başlayarak Bosch’a kadar olan tüm iş süreçlerinin iyileştirilmesi amacıyla Tedarikçi Geliştirme Programı uyguluyoruz. Böylece tedarikçi zincirinin geliştirilmesini ve rekabetçiliğin iyileştirilmesini hedefliyoruz” diye konuştu.
İlginizi çekebilir... Alper Avdel: "Yeni Hedefimiz Isı Pompasında da Liderlik"DemirDöküm, 2025'i köklü bir yenilenme ve ivmeli bir büyümeyle geride bıraktı. İhracat ağını 52 ülkeye taşıyan şirket, yurt dışı pazarlardaki geli... Form Freva'nın Soğutma Kuleleri ile Endüstriyel Tesislerde Verimli ve Kontrollü Isı YönetimiForm Şirketler Grubu bünyesindeki Form Freva tarafından üretilen soğutma kuleleri, endüstriyel alanlarda yenilikçi ve güvenilir soğutma çözümleri sunu... CF İstanbul İnşaat Endüstrisi İhracat Fuarı, 2026'da Sektörü Uluslararası Alıcılarla Buluşturacakİnşaat ve yapı sektörünün ihracat odaklı önemli buluşmalarından biri olan CF İstanbul İnşaat Endüstrisi İhracat Fuarı, 2"“4 Temmuz 2026 tarihlerin... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.