
Mas Grup, Sektörü İzmir’de Buluşturdu![]()
Mas Grup, geçen yıl 15 şehirde gerçekleştirdiği eğitim toplantılarına bu yıl İzmir toplantısıyla başladı. Mas Daf Makina Sanayi A.Ş. tarafından organize edilen İzmir MMO’da gerçekleştirilen teknik eğitim toplantısına mühendisler, tesisat ve proje firmaları temsilcileri, mekanik müteahhitler yoğun katılım gösterdi.
Toplantılara, konuşmacı olarak katılan Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi Başkan Yardımcısı ve İTÜ Makine Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mete Şen’in yanı sıra Mas Grup Satış ve Pazarlama Müdürü Faik Öner, Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Hüseyin Takmaz da katıldı. Türkiye Pompa Endüstrisinde yıllardır teknoloji geliştiren, suyun ve enerjinin etkin kullanılmasına odaklı üretim anlayışıyla doğal kaynakların yani yaşamın sürdürülebilirliğine hizmet eden Mas Grup’un 2011 yılı değerlendirmesi ve 2012 yılı hedeflerinin anlatıldığı toplantıda, ürün gamı hakkında bilgilendirme ile mekanik tesisatlar hakkında pratik bilgiler verildi. Mas Grup Satış ve Pazarlama Müdürü Faik Öner, Mas Grup Türkiye’de 40 bin metrekare alana kurulu Düzce’deki fabrikasında üretim yapan ve iç pazarın yanı sıra dünyanın 55 ülkesine ihracat gerçekleştiren sektörde söz sahibi konumda hizmet veren bir şirkettir dedi. Öner, Mas Grup’un hedefleri, pazarlama anlayışı ve yeni sertifikasyonlar hakkında açıklamalarda bulundu. Şirketin Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Hüseyin Takmaz da ürünlerin teknik özellikleri, kapasite özellikleri, kapasite aralıkları, malzeme seçimleri, kullanım alanları ve tasarım özellikleri hakkında eğitim verdi.
Son olarak Prof. Dr. Mete Şen pompalarda enerji verimliliği, yangın pompaları, frekans kontrol panolu sistemler ve uygulama alanları, tesisat uygulama yöntemleri, pompa seçimi, işletme, tesisat dizaynı ve verimlilik konularında sektör temsilcilerine teknik eğitim verdi.
İlginizi çekebilir... Baymak Akademi Saha Eğitimleriyle Bayi ve Servis Ekiplerini GüçlendiriyorBaymak; Türkiye genelinde başlattığı "Baymak Akademi Yolda" eğitim serisiyle bayiler ve servis ekipleriyle buluşmaya devam ediyor. Konya, Anta... ASHRAE İklimlendirme Zirvesi, Sektörü Marmara Üniversitesi'nde Bir Araya GetiriyorASHRAE Turkish Chapter Marmara Üniversitesi ve Marmara Bilim ve Teknoloji Kulübü işbirliğiyle düzenlenen ASHRAE İklimlendirme Zirvesi, 17 Aralık 2025 ... Google, 2025'in En Çok Merak Edilenlerini AçıkladıGoogle, her yıl olduğu gibi bu yıl da dünya genelinde ve Türkiye özelinde yükselişe geçen arama trendlerini 2025 Yılının Arama Trendleri (Year in Sear... |
||||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.