Hoşça Kalın...
Türk Markaları Milano'da Uluslararası İlginin Odağı Oldu
Veri Merkezlerinin Yükselişi ve Soğutmanın Stratejik Önemi
Plazmonik Fotonik Teknolojisi İç Mekan Hava Temizliğine Yeni Bir Yol Sunuyor
|
YAD’ın Olağan Seçimli Genel Kurulu Ankara’da Yapıldı
2007 yılında Ankara’da 7 kurucu üyenin katılımıyla temeli atılan Yapı Araştırma Derneği (YAD) Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 1 Aralık 2011 tarihinde TC. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı Malzemesi Daire Başkanlığı-Ankara’da yapıldı.
Yeni Yönetim Kurulu tarafından Başkan seçilen İMSAD temsilcisi Dr. Veysel Yayan YAD’ın yeni döneminde Yönetim olarak Yapı Araştırma Derneğinin Türk inşaat sektörü için çok önemli olan rolünün yapılacak çalışmalarla daha da gelişeceğini söyledi.
Üyelerin katılımıyla gerçekleşen Genel Kurul Toplantısında derneğin faaliyetleri hakkında bilgi sunuldu. Yapılan seçimde Yönetim Kurulu belirlenirken başkanlığa İMSAD temsilcisi Dr. Veysel Yayan seçildi. Başkan Yardımcılığına Hakkı Ustaömer’in getirildiği Yönetim Kurulu’nun diğer üyeleri ise TOBB temsilcisi Mustafa Şadan Eren, Yapı Denetim Kuruluşları Birliği temsilcisi Nevzat Demirsoy ve ODTÜ temsilcisi Prof. Dr. Haluk Sucuoğlu oldular.
Dr. Veysel Yayan yaptığı konuşmada; Yapı Araştırma Derneğinin stratejik bir sektör olan Türk İnşaat sektörünün tüm bileşenleriyle uluslararası pazarlarda rekabet edebilirliğinin artırılmasının öneminin altını çizdi. Bu amaçla kalite, eğitim, araştırma-geliştirme ve sürdürülebilirlik gibi diğer ekonomik sektörlerin de rekabet edebilirliğini etkileyen faktörlerden istifade ederek ulusal inşaat sektörünün geliştirilmesini ve daha yüksek katma değer üreten bir yapıya kavuşturulmasının hedeflendiğini belirtti.
Bu kapsamlı hedef doğrultusunda bugüne kadar YAD’ın sürekli bir gelişim gösterdiğini belirten Dr. Yayan yeni dönemde de bu gelişimin sürdürülmesi için çalışacaklarını belirtti.
Toplantıda YAD’ın tüm sektörü kucaklayan bir işbirliği platformu olduğu ve sivil insiyatif olarak varlığının yanısıra gelişiminin önemi bir kez daha vurgulandı.
İlginizi çekebilir... Türkiye'de Yeni Nesil Fotovoltaik Sistem Çözümlerinde Vaillant - Elin Enerji İş OrtaklığıVaillant Group Türkiye, Elin Enerji iş birliğiyle hayata geçirdiği yeni nesil fotovoltaik sistem çözümlerini pazara sundu. Isıtma, soğutma ve elektrik... Hisense, UEFA ile Uzun Soluklu Ortaklığını Uzatarak UEFA EURO 2028'in Resmi Sponsoru OlduKüresel tüketici elektroniği ve beyaz eşya sektörünün lider markalarından Hisense, IFA 2026'da UEFA EURO 2028'in Resmi Sponsoru olarak UEFA il... Alarko ve Gotion'un Genç Profesyonelleri İstanbul'da BuluştuTürkiye'nin yeşil dönüşümünde etkin bir oyuncu olma vizyonuyla yatırımlarını sürdüren Alarko Holding, kısa bir süre önce dünyanın önde gelen tekno... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.