1992'den Beri, 9 Yıl 11 Ay Sonra...
Türk Markaları Milano'da Uluslararası İlginin Odağı Oldu
Veri Merkezlerinin Yükselişi ve Soğutmanın Stratejik Önemi
Yüklenicinin Mühendisi: Değeri Bilinmeyen Bir Katkıda Bulunan
|
Sertfikasyon Entegrasyonla Buluşuyor
Orta ölçekli uygulamalara yönelik Plena Acil Anons Sistemi ve büyük ölçekli uygulamalara yönelik tamamen dijital Praesideo Sistemi ile birlikte Bosch Acil Anons Sistemleri en yeni EN 54 sertifikasyonunu almaya hak kazandı.
Avrupa yasalarına göre, Nisan 2011 tarihinden itibaren, yangın algılama sistemlerine entegre olan acil anons sistemlerindeki tüm ürünlerin, kapsamı genişletilen EN 54 yangın alarm standardına göre sertifikalandırılması gerekmektedir. Bu sertifikasyon, sadece merkezi acil anons ekipmanlarını değil, aynı zamanda hoparlör gibi her türlü saha ekipmanını da kapsamaktadır.
EN-54 standartlarına uyumlu acil anons ekipmanları sunan ilk tedarikçilerden biri olan (2009) Bosch’un, Praesideo ve Plena VAS merkezi acil anons ekipmanları da EN 54-16 sertifikasını almaya hak kazandı. Bosch marka şarj cihazları EN 54-4 standartlarına göre sertifikalandırılırken; eksiksiz hoparlör gamı da EN54-24 standartlarına uygun olarak pazara sunuluyor. Acil anonstan, genel seslendirmeye, arka ve ön plan müzik yayınından profesyonel seslendirmeye kadar her türlü uygulamaya yönelik ürün bulunan Bosch Hoparlör Serisi’nde, harici ve dahili kullanıma yönelik, tavana ve duvara monteli ya da gömülü hoparlörler bulunuyor.
Acil anons sistem ve bileşenlerinin yanı sıra 1200 ve 5000 Serisi Yangın Algılama Panelleri’nin de EN 54 sertifikasına sahip olması ile Bosch, her türlü uygulama için EN-54 sertifikalı, tamamen entegre yangın algılama ve acil anons çözümleri sunup, üst düzey koruma sağlamaktadır. Dahası, sertifikasyondan kaynaklanan tüm masraflar da Bosch tarafından üstlenilmekte ve bu masraflar ürün maliyetlerine yansıtılmamaktadır. Siz de EN-54 sertifikalı ürünlerden ekstra hiç bir masraf ödemeden faydalanabilirsiniz.
İlginizi çekebilir... Temizlenmeyen Klimalar İç Ortam Havasında Bakteri ve Küf Yükünü ArtırıyorDüzenli bakım yapılmayan klimalarda nem ve toz birikimi, bakteri ve küf oluşumunu artırabiliyor... Büyük projelerin güçlü tercihi LowaraLOWARA, Libya'nın Suluq bölgesinde inşa edilen 12.000 m³/gün kapasiteli atıksu arıtma tesisi için özel olarak hazırladığı hidrofor setinin sevkiy... İklim değişikliği binalarda tasarım kriterlerini değiştiriyorTunç Korun; "İklimlendirme Sistemleri Geleceğin Koşullarına Göre Tasarlanmalı"... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.