
İklimlendirme Zirvesi 2026
Türk Markaları Milano'da Uluslararası İlginin Odağı Oldu
Panel Radyatör Seçiminde Doğru Isı Kaybı Yaklaşımı
Yıl Boyu Helikopter İnişleri için Açık Alan Isıtması
|
KlimaPlus Ekibi, Servis Olimpiyatları ile Kış Sezonuna Yüksek Motivasyonla Başladı![]()
Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin Türkiye’deki tek yetkili distribütörü olan KlimaPlus, satış sonrası hizmetler ekiplerinin yeni bir sezona ve yeni yıla tam motivasyon ile başlamak amacıyla her yıl düzenledikleri Servis Olimpiyatları’nı bu yıl, Antalya, Kemer’de gerçekleştirdi.
Ekip ruhunu canlı tutmak, eğlenmek ve yeni sezona yüksek bir motivasyonla başlamak amacıyla 300 KlimaPlus servis ekibinin katılımıyla gerçekleşen 2011 Servis Olimpiyatları’nın bu yılki teması ise; “İşimiz Bir, Gücümüz Bir” idi. KlimaPlus yöneticileri, teknik personeli ve yetkili servisleriyle oluşturulan 8 takım, bilgi yarışmasından langırta, su topundan rodeoya kadar birçok eğlenceli oyundan oluşan programla oldukça keyifli ve eğlenceli anlar yaşadı. Kazanan takıma ödülleri, KlimaPlus A.Ş. Genel Müdürü Yenal Altaç ve KlimaPlus A.Ş. Teknik Müdürü Hakan Erdoğan tarafından verildi. Düzenlenen gala yemeğinde KlimaPlus A.Ş. Genel Müdürü Yenal Altaç; yıl boyunca gerçekleştirdikleri hedeflerine yönelik farklı tarzlardaki eğitim ve etkinliklerle satış sonrası hizmet kalitesini arttırmayı amaçladıklarını dile getirdi. Altaç, her yıl düzenledikleri Servis Olimpiyatları ile ilgili konuşma yaptı. Konuşmasında, satış sonrası hizmetlerdeki kaliteye verdikleri önemi vurgulayan Altaç, kalite standartlarını en üst seviyelere çıkarmayı hedeflediklerini, bunun için satış sonrası hizmetler ekiplerine yıl boyunca verdikleri teknik eğitimlerin yanı sıra müşteri ilişkileri yönetimiyle ilgili verilen eğitimlerin de oldukça önemli olduğuna değindi.
İlginizi çekebilir... Alarko Carrier'dan yeni nesil ısı pompası lansmanı ve bayi buluşmasıAlarko Carrier, İzmir Marriott Hotel'de düzenlediği lansman ve eğitim organizasyonunda; İzmir ve İstanbul bürolarına bağlı bayileriyle bir araya g... İmbat, Rooftop ile işletme giderlerinde (OPEX) %29'a varan tasarruf sağlıyorMühendislik analizlerine göre; İmbat Rooftop Üniteleri, geleneksel Chiller ve Klima Santrali (AHU) kombinasyonlarına kıyasla ilk yatırım maliyetlerind... Samsung'dan 24 saatte klima kurulumu ile 'Yaza Merhaba' kampanyasıMayıs ayı sonuna kadar samsung.com'dan alınan seçili klimaların kurulumu Samsung yetkili servis ekiplerince teslimattan sonraki 24 saat içinde hız... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.