
Uponor, Yeni Plastik Modüler Kollektörü PPM![]()
Yeni Uponor kollektörü, radyatör ve su rezervi sistemlerini bağlamak için gereken sayıda elemanın ve çıkışın kolayca monte edilebilmesini sağlayan yenilikçi bir bağlantı sistemine ve modüler bir teknolojiye dayanır. Kollektör boyutları, ISO standartlarına, Uponor Q&E bağlantılarına ve vidalı bağlantı elemanlarına tamamen uygundur. Kollektör çapı 1 inçtir; ½ veya ¾ inçlik dış dişli bağlantıları sayesinde, kollektör çıkışlarından biri, Q&E 20 veya 25 mm boruların manşonla bağlantısı, küresel vana ya da diğer dişli parçaların bağlantısı için kullanılabilir. Kullanışlı bağlantılar, kollektör segmentlerinin 180°’de bağlanabilmesini sağlayarak kollektör çıkışlarının genel yönünü değiştirirler. Uponor’un özgün çözümü, parçaların yarı döndürerek kurulumunu mümkün kılar ve her türlü yapılandırmanın oluşturulabilmesine yardımcı olur. Uponor’un sunduğu yelpaze, 2, 3 ve 4 çıkışlı (50 mm aralıkla) ve ½ veya ¾ inç tek çıkışlı dış dişli kollektör modüllerini kapsamaktadır. Bir boru bağlantısı, dirsek bağlantı elemanı, kör tapa ve duvar desteğini de içeren geniş Uponor aksesuar yelpazesi, sistem kurulumu için gerekli olan her şeyi içermektedir. Yeni Uponor kollektörü, hidrolitik dekompozisyona karşı dirençli olan ve 170°C’ye kadar olan sıcaklıklara dayanabilen polifenilsülfon (PPSU) maddesinden üretilmiştir. PPSU, ayrıca mineral asitlerin, alkalilerin ve tuz solüsyonlarının yanı sıra deterjanlara ve hidrokarbon yağlarına karşı da (yüksek sıcaklık ve makul basınçlar altında bile) yüksek kimyevi dirence sahiptir. Uponor Türkiye Genel Müdürü Okan Öztürk “Uponor’un mühendislerinin tasarladığı yeni kollektörün iyileştirilmiş özellikleri, bu kollektörü kurmayı ve kullanmayı kolaylaştırmakta ve dayanıklılığını ve güvenilirliğini arttırmaktadır. Bu nedenle, uygulayıcıların yeni ürünü takdir edeceklerinden ve bu ürünün Türkiye pazarında talep göreceğinden eminiz” değerlendirmesini yaptı.
Yeni kollektör, 18 – 21 Nisan 2011 tarihleri arasında, Moskova’da Expocenter Fuar Kompleksi’nde gerçekleştirilmiş olan 15. uluslararası SHK Fuarı’nda görücüye çıktı.
İlginizi çekebilir... Samsung WindFree Elite PM 1.0 Klima ile Soğuk Günlere Hazırlıklı GidinSamsung Electronics, yapay zekâ destekli WindFree Elite PM 1.0 klima ile konforu baştan tanımlıyor.... Tek cihaz, Dört Mevsim Rahatlık: Daikin'le Her Zaman İdeal SıcaklıkDaikin klimalar ile tek cihazla dört mevsim konfor mümkün. Yazın serin, kışın sıcak tutan teknolojisi, sessiz çalışma modu, akıllı hava akışı ve çevre... DemirDöküm, Yeni ademiX'i Satışa SunduDemirDöküm, 3 yıl önce satışa sunduğu ve pazarda büyük ses getiren ademiX kombi serisini yeni özellikleriyle tüketicilerin beğenisine sundu.... |
||||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.