
MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT'ta İhracatçı Firmalarımız Başarıyla Yer Aldı
COPA Isı Sistemleri: Geleceğe Güven Veren Yeşil Dönüşüm Yolculuğu
44. MCE-Mostra Convegno Expocomfort, Küresel Başarıyla Sona Erdi
Buhar Odası ve Isı Borusu ile Isı Yönetimi
Yıl Boyu Helikopter İnişleri için Açık Alan Isıtması
Warmhaus Glowa'yı Yurtiçi Pazara Sundu
|
Marmara Park da İnka’yı Tercih Etti![]()
Ece Türkiye tarafından İstanbul-Beylikdüzü’nde eski Tatilya arazisinde yapımına başlanan Marmara Park projesinin, ana yükleniciliğini Kayı İnşaat yapıyor. Mekanik işleri de Desat tarafından yürütülüyor. Projede kiralanabilir perakende satış alanı büyüklüğü 100.000 m2 civarındadır.
Proje; Türkiye’de, İstanbul Metro City, Antalya Terra City, Ankara AnkaMall, Eskişehir Espark gibi büyük projeleri de bünyesinde bulunduran Ece Türkiye tarafından inşa ediliyor. Projenin prestijine uygun olarak Türkiye ve bölge ülkelerinin en büyük bağlantı elemanları üreticisi İnka’nın ürünleri kullanılıyor.
İnka ürünleri; askı kelepçeleri, endüstriyel askı sistemleri, perfore kanallar, çelik dübeller, kimyasal dübeller, plastik dübeller, havalandırma kanal flanşı ekipmanları ve tüm benzeri aksesuarlardır. İnka’da ayrıca, Pam-Global marka pik döküm atık su borularının yanı sıra; Torofix markalı kimyasal dübel, İnka markalı kaplin, Zip – Clip markalı çelik halatlı askı sistemi ürünlerinin de Türkiye’deki satışını üstlendi.
İnka; Türkiye’nin yanı sıra Rusya, Ukrayna, Bulgaristan, Romanya, Bosna Hersek, Yunanistan, Libya, Mısır, Filistin, Cezayir, Lübnan, Suudi Arabistan, Katar, İran, Irak, Suriye ve Türki Cumhuriyetlerde oluşturduğu yerel distribütörleriyle tüm kataloğunun stoğunu da bulunduruyor.
İlginizi çekebilir... CF Ashgabat 2026, Türkmenistan'da Kapılarını AçtıSo Fuar tarafından organize edilen CF Ashgabat 2026-Uluslararası İnşaat ve Enerji Fuarı, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta bugün kapılarını ... Boiler Summit 2026: Karar Vericileri ve Saha Uzmanlarını Bir Araya Getiriyor17-18 Haziran tarihlerinde Makina Hangar'da gerçekleşecek Boiler Summit'te, teknik performans odağında iki gün boyunca alanında uzman isimleri... İzocam, Bayileriyle "Köklerimiz Bir, Gücümüz Birlikte" Mottosuyla Antalya'da Buluştuİzocam, 26'ncı Uluslararası Bayi Toplantısı'nı Antalya'da gerçekleştirdi. "Köklerimiz Bir, Gücümüz Birlikte" mottosuyla düzenlen... |
|||||||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.