
MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT'ta İhracatçı Firmalarımız Başarıyla Yer Aldı
COPA Isı Sistemleri: Geleceğe Güven Veren Yeşil Dönüşüm Yolculuğu
44. MCE-Mostra Convegno Expocomfort, Küresel Başarıyla Sona Erdi
Buhar Odası ve Isı Borusu ile Isı Yönetimi
Yıl Boyu Helikopter İnişleri için Açık Alan Isıtması
Warmhaus Glowa'yı Yurtiçi Pazara Sundu
|
Danfoss, Yaşam Konforumuzu Artırırken Enerji Tasarrufu da Sağlıyor![]()
Dünya çapında 5 milyar Euro cirosu ve 24 bini aşan çalışanıyla Danimarka’nın en büyük sanayi toplulıklarından olan ve yatırım için Türkiye’yi mercek altına alan Danfoss’un ürettiği Termostatik Vanalar sayesinde ısınmada daire başına kışın her ay 60 TL, son teknoloji ürünü DHP-AQ Isı Pompası ile de ısıtma veya soğutma yaparken doğalgazlı sistemlere göre yüzde 75 oranında enerji tasarrufu artık mümkün.
Danfoss’un Türkiye pazarına sunduğu yeni ürünü; ‘Isı Pompası’ ve ‘Digital Termostatik Vana’nın tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan, Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye Direktörü Yaşar Hüseyin Şan; “Türkiye inşaat sektöründe yaşanan hızlı büyüme, nitelikli bina sayısındaki artış ve renevasyon çalışmaları, Danfoss A.Ş’nin ilgisini çekti. Bu ilginin bir göstergesi olarak Danfoss’un ileri teknoloji ile ürettiği yenilikçi ürünü Danfoss DHP-AQ Isı Pompasını, Türkiye pazarına sunuyoruz” dedi.
Şan, “İnsanlara konfor ve tasarruf sunma felsefesi ile üretim yapan Danfoss A.Ş’nin, inovatif bir yaklaşımla ürettiği yeni ürünü; Danfoss DHP-AQ Isı Pompası, ısıtma veya soğutma yaparken doğalgazlı sistemlere göre yüzde 75 oranında enerji tasarrufu sağlamaktadır. Aynı zamanda dünyanın en sessiz çalışan ısı pompası olan Danfoss DHP-AQ, -20oC gibi düşük hava sıcaklıklarında dahi, yüksek verimle çalışabilmektedir. Danfoss DHP-AQ Isı Pompası, enerji fiyatlarının sürekli arttığı günümüzde, bir anlamda can simidi görevi yapacaktır. Doğada saklı bulunan enerjiyi kullanarak, konforlu ısıtma ve soğutma yapan Isı pompası için Danfoss çok ciddi Ar-Ge çalışmaları ve yatırımlar yaptı” dedi.
Isıtma ve soğutmanın diğer tüm yaşamsal gereksinimler gibi önemli olduğunu belirten Şan, sözlerine şöyle devam etti: “Hayatımızın ayrılmaz bir parçası olan ısıtma ve soğutma sistemlerinden, yüksek konfor sunarken aynı zamanda enerji tasarrufu yapmaları da beklenmektedir. Özellikle iş yerlerinde, çalışma ortamları enerji verimliliği göz önünde tutularak konforlu hale getirilmek isteniyor. Günümüzün en önemli sorusu: Yaşam konforumuzu arttırırken enerji tasarrufunu nasıl sağlarız? İşte bu sorunun cevabını Danfoss biliyor.”
İlginizi çekebilir... CF Ashgabat 2026, Türkmenistan'da Kapılarını AçtıSo Fuar tarafından organize edilen CF Ashgabat 2026-Uluslararası İnşaat ve Enerji Fuarı, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta bugün kapılarını ... Boiler Summit 2026: Karar Vericileri ve Saha Uzmanlarını Bir Araya Getiriyor17-18 Haziran tarihlerinde Makina Hangar'da gerçekleşecek Boiler Summit'te, teknik performans odağında iki gün boyunca alanında uzman isimleri... İzocam, Bayileriyle "Köklerimiz Bir, Gücümüz Birlikte" Mottosuyla Antalya'da Buluştuİzocam, 26'ncı Uluslararası Bayi Toplantısı'nı Antalya'da gerçekleştirdi. "Köklerimiz Bir, Gücümüz Birlikte" mottosuyla düzenlen... |
|||||||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.