
A. Metin Duruk Anısına...![]()
İklimlendirme sektörünün önde gelen sanayicilerinden, birçok STK’nın kurucu üyesi olup birçok görevde bulunarak arkasında faydalı iÅŸler bırakan, iyi bir sanayici, iyi bir abi, sosyal sorumluluk bilinci en üst seviyede olan Friterm Yönetim Kurulu BaÅŸkanı A. Metin Duruk’u maalesef kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu sayımızda, zamansız gelen bu ayrılığın ardından sektörümüzün önde gelen isimlerinin paylaÅŸtığı anı ve mesajları sizler için yayımlıyoruz. Metin Duruk’u bir de dostlarının kaleminden okumanızı tavsiye ederiz. Dergimizin bu ayki konuk yazarı MTMD Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Hüseyin Erdem oldu. Hüseyin Erdem, “Yapılacak İşleri İyi DeÄŸerlendirmek Gerekiyor” baÅŸlıklı yazısında, mekanik alt yüklenicilerin özellikle malzeme fiyatlarında istikrar olmaması nedeniyle yaÅŸadıkları zorluklara dikkat çekiyor. Kombilerin ve tesisatın her yıl yetkili servisler tarafından bakımının yapılması çok sayıda fayda saÄŸlıyor ve soÄŸuk kış günlerinde kombinizin aniden durma riskine karşı etkili ve iyi bir önlem olarak kabul ediliyor. Bakımın önemi, hangi servis çağırılmalı? korsan servislerin verdiÄŸi zararlar gibi konularda Termo Teknik ve Daikin firmalarının yetkililerinin açıklamalarını “Bakım” sayfalarımızda okuyabilirsiniz. Ayrıca dergimizin yazarı Sinan Üçüncü, Servis – EÄŸitim sayfasında oda termostatları ile ilgili önemli bilgiler paylaÅŸtı. SöyleÅŸi sayfalarımızda, “İzocamflex ile ihracat pazarlarında iklimlendirme sektörüne güvenle hizmet vermeye devam edeceÄŸiz” diyen İzocam Genel Direktörü Murat Savcı ve yeni yatırımları, müÅŸterilerine getirdiÄŸi çözümleri, dijital alanda geliÅŸtirdiÄŸi uygulamaları ve yapmış olduÄŸu kampanyaları ile dikkat çeken Kombi Klima Shop’un Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Deniz Kaya ile firmalarının çalışmalarını, hedeflerini konuÅŸtuk. BVN İcra Kurulu BaÅŸkanı ve Genel Müdürü Mehmet Bahçivan’ın; aile ÅŸirketlerinin kurumsallaÅŸmaya giden yolda dikkat etmesi gereken hususlar konusundaki yazı dizisinin 2. bölümünü Sektörden sayfalarımızda okuyabilirsiniz.
Çeviri sayfalarımızda, The REHVA European HVAC Journal’dan çevirisini yaptığımız “Harekete Geçmek: İnsanların Gelecek Nesil Binaları Kafasında Nasıl Canlandırıyor?” baÅŸlıklı makalenin de ilginizi çekeceÄŸini düÅŸünüyoruz. İlginizi çekebilir... Klima Sezonu BaÅŸlıyor...İklim deÄŸiÅŸikliÄŸinin gündelik yaÅŸamımıza doÄŸrudan etkisi olarak, (dengesiz havalar, sel-dolu-hortum gibi alışık olamadığımız atmosfer olayları dışında... İklim DeÄŸiÅŸiyor, Siz DeÄŸiÅŸime Hazır mısınız?İklimlendirme sektörü açısından baÅŸarıyla geçen ISH Frankfurt Fuarı'nı, 16. Ulusal Tesisat MühendisliÄŸi Kongresi ve teskon+SODEX Fuarı'nı ... Havadan Sudan...Kışın son ayı, baharın geleceÄŸini müjdeleyen Mart önce yaz gelmişçesine ısındı.... |
||||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Åž. | Sektörel Yayıncılar DerneÄŸi üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.