
1992'den Beri, 9 Yıl 11 Ay Sonra...
Türk Markaları Milano'da Uluslararası İlginin Odağı Oldu
Veri Merkezlerinin Yükselişi ve Soğutmanın Stratejik Önemi
Yüklenicinin Mühendisi: Değeri Bilinmeyen Bir Katkıda Bulunan
|
Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.'nin Sponsorları Arasında Bulunduğu "6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi", İstanbul'da Yapıldı![]()
Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından düzenlenen ve sponsorları arasında Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.’nin de bulunduğu “6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi” İstanbul’da yapıldı. İnşaat sektörünün en geniş platformu olarak gösterilen “6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi”, 4 Aralık 2014 Perşembe günü, İstanbul’da, The Grand Tarabya Hotel’de gerçekleştirildi. Zirveye, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce başta olmak üzere inşaat sektörünün önde gelen isimleri katıldı. Zirve açılışında yaptığı konuşmada Bakan Güllüce, inşaatta kaliteye dikkat çekerek, ”Kalite çok önem verdiğimiz bir konu ve ülkemizin de ciddi bir sorunu. İnşaatta kalite, malzemede kalite, işçilikte kalite, mevzuatta kalite... Her aşamada kalitenin insan hakkı olduğunun düşünülmesi lazım.” dedi. Ana teması ‘İş Birliği-Güç Birliği’ şeklinde belirlenen zirvede, Türkiye inşaat sektörünün 2015 yılı rotasına çizildi. Zirvede, Türkiye’nin inşaat pazarının büyümesi, sektörün kurum ve kuruluşları arasındaki işbirliğinin güçlendirilmesi ve ihracata pozitif katkı sağlanması gibi konular gündeme alındı. “6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi”nde, müşavirler, müteahhitler, mimarlar ve malzeme üreticileri gibi inşaat sektörünün temellerini oluşturan gruplar, Türkiye’nin adını dünya inşaat sektöründe markalaştırmak amacıyla güç birliği yapmanın yollarını tartıştı.
Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.’nin sponsorluk desteğiyle katkı sağladığı, inşaat sektörünün geleceğine ışık tutan zirve ile ‘Sektör güç birliği yapacak, Türkiye kazanacak’ mesajı geniş kitlelere duyuruldu. İlginizi çekebilir... Temizlenmeyen Klimalar İç Ortam Havasında Bakteri ve Küf Yükünü ArtırıyorDüzenli bakım yapılmayan klimalarda nem ve toz birikimi, bakteri ve küf oluşumunu artırabiliyor... Büyük projelerin güçlü tercihi LowaraLOWARA, Libya'nın Suluq bölgesinde inşa edilen 12.000 m³/gün kapasiteli atıksu arıtma tesisi için özel olarak hazırladığı hidrofor setinin sevkiy... İklim değişikliği binalarda tasarım kriterlerini değiştiriyorTunç Korun; "İklimlendirme Sistemleri Geleceğin Koşullarına Göre Tasarlanmalı"... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.