
Bırakabilmeyi Bilmek...
Türk Markaları Milano'da Uluslararası İlginin Odağı Oldu
İdeal nem dengesinin, daha sağlıklı iç mekanlar oluşturmaya katkısı
Yapay Zeka, Mühendisliği İçten Dışa Nasıl Yeniden Şekillendiriyor?
Bosch Home Comfort Group'un, Yeni "Cool" Mobil Klima Serisi
|
Mitsubishi Electric'ten Türkiye-Japonya İş Forumu'na Destek![]()
Dünya genelinde 120 binden fazla çalışanı ile 42 ülkede faaliyet gösteren, 37 milyar doların üzerinde konsolide net satışa sahip Mitsubishi Electric, Türkiye Cumhuriyeti ile Japonya arasındaki diplomatik ilişkilerin 90. yıldönümü anısına düzenlenen “Türkiye-Japonya İş Forumu”na sponsor olarak destek verdi. Onur konuğu T.C. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın yanı sıra Japonya’nın Türkiye Büyükelçisi Yutaka Yokoi ile Japonya ve Türkiye’deki pek çok şirketin üst düzey yöneticilerinin katıldığı forumda, Mitsubishi Electric Avrupa Başkanı Kei Uruma da konuşma yaptı. Japon iş dünyasının Türkiye’ye gösterdiği yoğun ilgiye dikkat çekilen forumda, Ertuğrul Fırkateyni’nin Japonya’da batması, İran-Irak savaşında Tahran'da mahsur kalan 215 Japon vatandaşının Türk Hava Yolları uçağıyla kurtarılması gibi iki ülkenin birbirine daha da sıkı bağlanmasına neden olan tarihi olaylardan da sıklıkla bahsedildi. Bu dostluk mesajının altını çizen Mitsubishi Electric Avrupa Başkanı Kei Uruma konuşmasında, 2 yıldır Mitsubishi Electric Türkiye olarak var oldukları bu ülkede Türk insanı ile kaynaşıp daha da güçlenerek kalıcı olmayı ve 2023 yılında ‘Türkiye’nin Mitsubishi Electric’i olmayı hedeflediklerini vurguladı. Türkiye’nin cazibeli bir pazar olduğunu söyleyen Kei Uruma, “Türkiye’de ve bölge ülkelerde iş alanlarımızı genişletmeyi hedefliyoruz. Fabrika otomasyonu Türkiye’de gelişmesi beklenen bir pazar. Nüfus artışı ile altyapı ihtiyacı da artacak. Türk klima pazarında ise enerji tasarrufu ön plana çıkmaya başladı. Tüm bu gelişmeler bizim için önemli avantajlar.” şeklinde konuştu.
Türkiye’de ihtiyaç duyulan ürünleri belirleyip üretmek istediklerini ifade eden Kei Uruma, Mitsubishi Electric’in çevreye duyarlı ve tasarruflu bakış açısıyla Türk toplumuna katkıda bulunmayı hedeflediklerini de söyledi. Mitsubishi Electric’in, daima gelişimin peşinde olma motivasyonunu temsil eden “Changes for The Better” yani “Daha İyisi İçin Değişim” kurumsal bildirisinden de bahseden Kei Uruma, “Ürünlerimizin enerji tasarruflu olması ve Mitsubishi Electric teknolojisiyle tasarrufa dair çözüm önerileri sunmak bizim için çok önemli. Bundan sonraki süreçte de değişimin öncüsü olarak birçok alanda yeniliklere imza atmayı hedefliyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı. İlginizi çekebilir... Yaz aylarında artan gürültü, yaşam alanlarında akustik konfor ihtiyacını öne çıkarıyorODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Turan, yaz aylarında kapalı alan kullanımının artmasıyla birlikte ses yalıtımının daha fazla önem ka... Gökçe Brülör, Türkiye'nin enerji maliyetini, 100 Milyon Dolar azaltmayı hedefliyorGökçe Brülör Yönetim Kurulu Başkanı H. Ahmet İlhan, Gökçe Brülör'ün bugüne kadar ürettiği 135 bin brülörün yaklaşık 35 bininin hâlen çalışır duru... Hisense Türkiye'nin Ticari Direktörlük görevine Ekin Doğan Çomak getirildiHisense, Türkiye operasyonlarındaki yapılanmasını güçlendirmeye devam ediyor. Tüketici elektroniği sektöründe 25 yılı aşkın satış, pazarlama ve ticari... |
|||||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.