
1992'den Beri, 9 Yıl 11 Ay Sonra...
Türk Markaları Milano'da Uluslararası İlginin Odağı Oldu
Veri Merkezlerinin Yükselişi ve Soğutmanın Stratejik Önemi
Yüklenicinin Mühendisi: Değeri Bilinmeyen Bir Katkıda Bulunan
|
Güneş Enerjisi ve Fotovoltaik Uygulamalar Semineri Yapıldı![]()
Türk Tesisat Mühendisleri Derneği İzmir Temsilciliği tarafından düzenlenen, 2014-2015 Dönemi Semineri 28 Şubat 2015 tarihinde, “Güneş Enerjisi ve Fotovoltaik Uygulamalar” konusunda gerçekleştirildi. İzmir Tepekule Kongre Merkezi’ndeki etkinliğe, Konuşmacı olarak Elektronik ve Haberleşme Müh. Nail Murat Erdim katılırken Seminer Oturum Başkanlığını Prof. Dr. Ali Güngör yaptı. Seminere, Türkiye Güneş Enerjisi potansiyeli anlatarak başlayan Nail Murat Erdim’in, özellikle fotovoltaik sistem uygulamalarında verdiği örnekler dinleyiciler tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Katılımcılardan gelen soruların yanıtlandığı son bölümün ardından seminer, Nail Murat Erdim ve Prof. Dr. Ali Güngör’e teşekkür belgesi takdimiyle son buldu.
İlginizi çekebilir... Temizlenmeyen Klimalar İç Ortam Havasında Bakteri ve Küf Yükünü ArtırıyorDüzenli bakım yapılmayan klimalarda nem ve toz birikimi, bakteri ve küf oluşumunu artırabiliyor... Büyük projelerin güçlü tercihi LowaraLOWARA, Libya'nın Suluq bölgesinde inşa edilen 12.000 m³/gün kapasiteli atıksu arıtma tesisi için özel olarak hazırladığı hidrofor setinin sevkiy... İklim değişikliği binalarda tasarım kriterlerini değiştiriyorTunç Korun; "İklimlendirme Sistemleri Geleceğin Koşullarına Göre Tasarlanmalı"... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.