
Bırakabilmeyi Bilmek...
Türk Markaları Milano'da Uluslararası İlginin Odağı Oldu
İdeal nem dengesinin, daha sağlıklı iç mekanlar oluşturmaya katkısı
Yapay Zeka, Mühendisliği İçten Dışa Nasıl Yeniden Şekillendiriyor?
Bosch Home Comfort Group'un, Yeni "Cool" Mobil Klima Serisi
|
ESSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Hakan Semerci Yeniden Seçildi![]()
Ege Soğutma Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ESSİAD), 2015 – 2017 yılı Genel Kurulu Tepekule Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. ESSİAD Genel Kurulu’nda Divan Kurulu’na tek liste verilirken, ESSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Semerci üyelerinden güvenoyu alarak, yeniden başkan oldu.
Üyeler tarafından oy birliği ile yeniden seçilen Semerci, herkese teşekkür ederek, ESSİAD’ın üyeleri ve sektörü için çalışmaya devam edeceğini belirtti. ESSİAD’ın kurulduğu günden beri yaptığı çalışmalar ve gerçekleştirdiği projeler açısından birçok derneği gerisinde bırakarak sektörde önemli bir yol kat ettiğini vurguladı. “Kurulduğu 1990 yılından beri, birlikte olmanın gücüyle sektörün sorunlarına çare arayan ESSİAD, 27 yıldır yılmadan, usanmadan çalışmaya ve çözüm üretmeye devam edecektir. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrak yarışında bugün ben başkan olabilirim. Gelecekte yönetim kurulundaki her arkadaşımız başkan olmaya adaydır” dedi.
Gerçekleştirdikleri projeler ile birçok derneğin örnek aldığı ESSİAD’ın, “Geleceğe Değer Katmak” başlıklı AB projesi ile İzmir’deki ve İtalya’nın Piedmont bölgesindeki Soğutmacılar için değer zincirinde önemli paya sahip noktalar belirlenerek istihdama ve yatırımlara olan katma değeri ortaya çıkarılacak. Sivil Toplum Diyaloğu kapsamında; ESSİAD, İtalyan ATF Derneği ve Lamoro Kalkınma Ajansının ortakları arasında yer aldığı proje İzmir Kalkınma Ajansı tarafından yürütülüyor. “Geleceğe Değer Katmak” projesi kapsamında belirli bir aşamaya gelindiğini söyleyen Semerci, “Proje ortaklarımız ile İtalya’da çalıştay yaptık. Sıra saha analizlerinde. Proje sonunda İtalya ve İzmir’deki soğutmacılarımız için değer zincirinde öne çıkan girdiler belirlenecek. Ayrıca bu yılın Nisan ayında İzmir’de ortak bir konferans düzenleyeceğiz ve konusunda uzman uluslararası konuşmacıları davet edeceğiz.” diye konuştu.
ESSİAD’da seçilen yeni Yönetim Kurulu; Hakan Semerci, Güray Korun, Ebru Karakıran, Can İşbilen, Ömer Barlas, Serhan Gündoğar ve A. Sait Gürsöz olarak belirlendi. İlginizi çekebilir... Yaz aylarında artan gürültü, yaşam alanlarında akustik konfor ihtiyacını öne çıkarıyorODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Turan, yaz aylarında kapalı alan kullanımının artmasıyla birlikte ses yalıtımının daha fazla önem ka... Gökçe Brülör, Türkiye'nin enerji maliyetini, 100 Milyon Dolar azaltmayı hedefliyorGökçe Brülör Yönetim Kurulu Başkanı H. Ahmet İlhan, Gökçe Brülör'ün bugüne kadar ürettiği 135 bin brülörün yaklaşık 35 bininin hâlen çalışır duru... Hisense Türkiye'nin Ticari Direktörlük görevine Ekin Doğan Çomak getirildiHisense, Türkiye operasyonlarındaki yapılanmasını güçlendirmeye devam ediyor. Tüketici elektroniği sektöründe 25 yılı aşkın satış, pazarlama ve ticari... |
|||||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.