
Herkesin Bildiği Habere Neden Yer Vermedik?
MCE - Mostra Convegno Expocomfort 2026
Yıl Boyu Helikopter İnişleri için Açık Alan Isıtması
Silversun'da Borudan Yayılan Işınlar Konfora Dönüşüyor
|
Arçelik A.Ş.'ye Enerji Verimliliği Haftası'nda 2 Ödül![]()
Ürünlerinde, üretimde ve tüm faaliyetlerinde enerji verimliliğine öncelik veren, doğanın ve ekolojik sistemin korunması için projeler geliştiren Arçelik A.Ş., WOW Convention Center’da gerçekleştirilen, 14-16 Ocak tarihleri arasında bu yıl 35.’si düzenlenen Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’na enerji verimli ürünleri ile tam destek verdi.
Enerji Verimliliği Haftası kapsamında, Arçelik A.Ş. bu yıl da 2 ödüle birden layık görüldü. Üretimde sürdürülebilir enerji verimliliği ile enerji yoğunluğunu kendi sektörü içerisinde en çok azaltan fabrika olduğu için Çayırova Çamaşır Makinesi İşletmesi, Elektrikli Teçhizat İmalatı sektöründe EVET (En Verimli Endüstriyel Tesis) kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. 2015 yılında hayata geçirdiği üretimde enerji verimliliği projeleriyle Eskişehir Buzdolabı İşletmesi de SEVAP-2 (Sanayide Enerji Verimliliğinin Artırılması Projeleri) kategorisinde ikincilik ödülünü aldı. T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak tarafından verilen ödülleri, Arçelik A.Ş. adına Üretim ve Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Öztürk aldı.
Eskişehir Buzdolabı İşletmesi ve Çayırova Çamaşır Makinesi İşletmeleri 2012 yılından bu yana ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Standardı uyarınca faaliyetlerini sürdürüyor. Her iki işletme de enerji verimli endüstriyel tesisler derecelendirmesinde en yüksek seviye olan “Platin Sertifika” seviyesinde bulunuyor.
Tüm iş süreçlerinde “Dünyaya Saygılı, Dünyada Saygın” vizyonuyla hareket eden Arçelik A.Ş., doğanın ve ekolojik sistemin korunması konusunda yürütmekte olduğu projeler ve ürettiği çevre dostu buzdolapları, bulaşık, çamaşır ve kurutma makineleriyle çevreye olan sorumluluğunu yerine getirmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İlginizi çekebilir... Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 48. Yılına HazırlanıyorYapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, 27""30 Nisan 2026'da 48'inci kez kapılarını açacak.... Baymak Yeni Boyler Üretim Hattını Devreye AldıBaymak, üretim altyapısını güçlendiren yeni boyler üretim hattını devreye aldı. Türkiye operasyonunu BDR Thermea grubu için stratejik bir üretim merke... ESKA'dan Enerji Sektöründe Dijital Dönüşüm VurgusuCNBC-e ekranlarında yayınlanan E-Hayat programına konuk olan ESKA Valve Genel Müdürü Murat Çalapkulu, küresel enerji politikaları, Türkiye'de doğa... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.